Bodø/Glimt - Kristiansund 3-0
Alles øyne var rettet mot tidligere Kristiansund-spiller – og fjorårets toppscorer i KBK – Amahl Pellegrino som søndag satt på benken for Bodø/Glimt søndag. Kun noen dager etter at «Pelle» ble presentert for fjorårets seriemestere, skulle han kjempe om tre poeng mot sin gamle arbeidsgiver.
Eliteserien
Eliteserie-komet på eksklusiv talentliste: – Han har tatt store steg
10 TIMER SIDEN
Pellegrino debuterte i helgult mot litauske Zalgiris i midtuka, og mot gamleklubben KBK kom debuten på Aspmyra stadion. Mannen som endte på 25 mål i 2020, startet på benken mot gamleklubben, men etter en times spilt var han klar på linja.
Så var det bare å sette på stoppeklokka.
I overkant av 120 sekunder etter at Amahl Pellegrino entret kunstgressmatta i Bodø, sendte den lynraske angrepsspilleren Glimt i føringen.
– Vi er ikke overrasket i det hele tatt. Det er det sjukeste med dette, sa Discovery-kommentator Petter Bø Tosterud i Fotball Direkte-studio.
Se video av Pellegrinos første mål her. Saken fortsetter under videoen.

Brukte to minutter på å score mot gamleklubben: Pellegrino med drømmedebut

– Jeg er tilbake

Var Pellegrino forsynt, lurer du kanskje på? Overhodet ikke. Sju minutter senere doblet han ledelsen, før han rett og slett sluttførte drømmekvelden med et vaskeekte hat trick - på 17 (!) minutter! Det siste målet kom fra straffemerket, før han jublet febrilskt sammen med hjemmesupporterne i svingen.
– Det er så sjukt, så jeg vet ikke helt hva jeg skal si, sa en målløs Joacim Jonsson idet Pellegrino satte inn sitt tredje mål for dagen.
Etter kampen var det en småskuffet Christian Michelsen som møtte Discovery, men den jordnære KBK-treneren brukte tid til å skryte av sin tidligere elev.
– Det er fantastisk å se den kvaliteten den gutten har. Det er vanskelig å forsvare seg mot. Nå har Glimt fått en meget god fotballspiller, sa Michelsen.
– Jeg hadde ikke forventet hat trick. Jeg hadde håpet på to mål i dag, smiler Pellegrino etter kampen.
– Jeg er tilbake. Det er vel ikke noe annet enn det.
Se hele intervjuet med Amahl Pellegrino her.

Klar tale fra Pellegrino etter hat trick-showet: – Jeg er tilbake

Se hva Kjetil Knutsen sa etter kampen her.

Må le når han snakker om Pellegrino: – Tror ikke jeg har ikke sett noe lignende

Eliteserien
Ny hodesmell for RBK-spissen – måtte forlate treningsfeltet
14 TIMER SIDEN
Eliteserien
Flere profiler usikre før nøkkelkamp: – Krysser fingrene
15 TIMER SIDEN