BERGEN (Eurosport.no):
– Det er jo et tøft kampprogram vi er gjennom, så jeg er litt stiv i lysken i dag. Så jeg må nok teste det i morgen før vi reiser, for å se om jeg kan være med på søndag.
UEFA Europa League
Ekspertens dom etter Glimt-tapet: – Uvanlig svak til han å være
13/10/2022 KLOKKEN 18:50
Det sier Krstoffer Barmen til Eurosport.no dagen etter 1-0-seieren over Sarpsborg 08. Etter 55 minutter måtte Barmen bli byttet ut på grunn av en kjenning i lysken. Fredag er det fortsatt usikkert om han blir klar til søndagens kamp mot Bodø/Glimt.
– Ja, det er litt usikkert. Kanskje 50/50, så vi får bare kjenne litt på det. Vi har ikke tatt noen avgjørelse ennå, sier han.
I tillegg måtte Vegard Forren ut med ti minutter igjen av kampen.
– Det er litt småtteri som jeg har slitt med, men jeg har klart å komme meg på beina til kampene så langt, så nå får vi se litt i dag og i morgen hvordan det kjennes ut. Men det begynner å hangle litt, så man skal være litt forsiktig. Vi får se om søndagen kommer litt tidlig eller ikke, men jeg håper jeg kan være med å bidra der også, sier Forren til Eurosport.no fredag.
– Men det er fortsatt usikkert om du blir klar til søndag?
– Ja, for min egen del så er det jo det. Men jeg har som mål og ønske om å rekke hver kamp, så det håper jeg nå også. Men jeg fikk meg et par «trøkker» i går som sitter litt, så vi får se i morgen og gjøre opp status da.

Satser på Glimt-kampen

Verken Daniel Pedersen eller Fredrik Haugen var med til kampen mot Sarpsborg 08. Førstnevnte sliter med en muskelskade på baksiden av kneet etter Rosenborg-kampen, mens Haugen var syk.
– Det ser fint ut. Jeg føler at det går bedre dag for dag. Vi har fått behandlet det fint og jeg har trent litt på det som jeg har kunnet, så jeg håper jeg er klar til Bodø-kampen, sier Pedersen, og legger til:
– Det er ikke noe som er så alvorlig, men det gjorde at, nå når kampene er så tett, det var litt for kort tid fra Rosenborg-kampen til Sarpsborg 08-kampen.
– Håper du på Glimt-kampen?
– Ja, det er det vi satser på. Nå får vi se hvordan det går de neste par dagene på trening. Jeg skal testes litt så ser vi hvordan det går, sier han.

Spørsmålstegn

Brann-trener Lars Arne Nilsen er klar over at det er noen usikre kort før søndagens oppgjør, da han får spørsmål om de fire blir klar.
– Ja, det også må vi se litt på, han (Pedersen) er usikker han også. Det er litt sånn småtterier etter kampen i går, så medisinsk holder på med dem. Så vi er litt usikker på hvem vi får med oss, men vi skal stille et bra lag uansett.
– Haugen og Forren også, noe nytt med dem?
– Nei, det er litt spørsmålstegn bak de fire der, sier Nilsen.
– Vi skal se på de i dag, og prøve og teste litt. Så håper vi at vi kan få med et par av de.
Brann møter Bodø/Glimt borte søndag 5. juli klokken 18.00. Kampen kan du se på Dplay og Eurosport Pluss 1.
Sett denne?

Se høydepunktene: Sarpsborg 08 - Brann (0-1)

UEFA Europa League
Glimt imponerte mot Arsenals stjernegalleri: – Får litt dårlig betalt
13/10/2022 KLOKKEN 18:36
UEFA Europa League
Nådeløs Glimt-profil – mener laget sviktet i forberedelsene
07/10/2022 KLOKKEN 06:49