BRANN STADION (Eurosport.no):
Etter at det mandag ble klart at Lars Arne Nilsen er ferdig som Brann-trener, er klubben allerede i gang med å finne hans erstatter. Onsdag meldte BT at Branns sportssjef, Rune Soltvedt, landet med et fly fra Trondheim og at han hadde vært i kontakt med Kåre Ingebrigtsen.
Eliteserien
Eriksen startet nedbetalingen: – Leker med motstanderne som om de er unger
07/08/2022 KLOKKEN 17:55
– Han er ute og reiser og det kan godt være han skal mer ut å reise, så han har startet arbeidet med å finne vår neste hovedtrener. Han liker å se folk i øynene så da må han treffe dem, sa daglig leder, Vibeke Johannesen til Eurosport.no onsdag kveld.
Per nå er det assistenttrener, Robert Hauge som leder treningene fremover. Han kunne fortelle at første treningen uten Nilsen var spesiell.
– Det var veldig spesielt, det var en følelsesladd dag. Det må jeg være helt ærlig på. Men vi fikk tatt avskjed, ikke endelig avskjed men i Brann-sammenheng, en fin avskjed både på trenerkontoret og i garderoben, sier Hauge til Eurosport.no.

– En helvetes klubb å lede

Brann-spillerne er klar på hvilke kvaliteter en Brann-trener bør ha, og ord som offensiv og sterk mentalitet, går igjen.
– Han må tåle oppgaven, han må tåle trykk rundt Brann og Bergen. Det er en helvetes klubb å lede. Jeg husker Lars Arne fikk smake på det første halvåret han var her, da var det litt kaos. Men han lærte seg å takle oppgaven, det er ikke noen smågutte-klubb å trene dette, så man må være tøff i hodet. Man må være innstilt på å leve både i himmel og helvete. Så ja, en tøff, mental sjel, sier Kristoffer Barmen.
– Jeg håper vi får inn en som er litt offensiv i hodet og sånn som vi bergensere liker å være. Det er ikke alltid vi får det til, men vi må være offensive i hodet og gå ut og alltid se etter toppen. En trener som har den mentaliteten og har lyst til å kjøre på i angrep. Men det er selvfølgelig klubben som bestemmer de tingene der, sier Fredrik Haugen.
Brann-keeper Håkon Opdal mener klubben må få inn en trener som liker press og høye forventninger.
– Man må være en sterk person som liker press og liker høye forventninger, så man han ha evne til å engasjere både publikum og spillere og det som er rundt. Det er et stort ansvar, så du må leite godt, sier han til Eurosport.no.
Se hva spillerne sa om Kåre Ingebrigtsen som mulig ny Brann-trener:

Brann-spillerne om Ingebrigtsen: – Virker som en veldig fin trener

– Vet ikke

Mandag venter Molde på bortebane for Brann. Det er fortsatt usikkert om klubben får på plass en ny trener før den tid.
– Er det du som leder laget mot Molde mandag?
– Det vet jeg ikke. Vi tar egentlig bare en trening om gangen, sier Hauge, men er klar på hvordan de jobber frem mot Molde-kampen.
– Vi har egentlig alt å vinne, så vi slipper løs skuldrene og gir litt faen med tanke på at vi skal spille offensiv fotball der vi skal angripe med mye folk. Vi skal gjøre vårt ytterste for å slå Molde. Helt ufarlig dette.
Men om han ønsker hovedtrenerjobben permanent, tenker han ikke på.
– Det tenker jeg ikke på i det hele tatt, jeg tenker kun at i morgen skal vi ha en ny god trening, så får vi se hva som skjer.
Barmen mener den nye treneren som kommer inn må få bruke litt tid på å sette sitt preg på laget.
– Vi klarer oss fint uten enn så lenge. Det er jo den samme spillergruppen vi har hatt og de samme ellers i og rundt klubben. Det er ikke så mye hokus pokus å gjøre på et par tre dager uansett, så vi får prøve å ta tak i dette i spillergruppen og trenerteamet som er her. Og når en ny trener kommer inn, så får han heller bruke litt tid på å sette sitt preg, det er ikke lett å bare snu en skute i en håndvending.
Fikk du med deg denne?

Sendte SMS til Nilsen etter beskjeden: – Betydd veldig mye

Eliteserien
Dominerte etter kontroversielt rødt kort: – Det er risikoen ved å legge seg i feltet
11/05/2022 KLOKKEN 18:53
Eliteserien
Høydramatisk da LSK klatret til toppen av tabellen: – Det smaker litt ekstra
18/04/2022 KLOKKEN 18:10