– Jeg vil se hva som finnes der ute. Det vet også Odd. De har vært veldig greie i den prosessen der - det er egentlig ikke noe mer drama enn det, sier 27-åringen til Eurosport på telefon.
I slutten av desember sa Odds sportssjef Tore Andersen til Eurosport at de skulle bruke januar på å prate med kontraktsløse Rashani.
Eliteserien
Se høydepunktene: HamKam spolerte festaften på Valle
EN TIME SIDEN
TA skrev tidligere denne uka om at det skal ha vært interesse for Rashani fra blant annet Strømsgodset. Det ønsker ikke vingen selv å kommentere, og han tror sannsynligheten er liten for at han havner i en annen norsk klubb. Likevel:
– Jeg kan ikke utelukke noen ting, det har jeg lært etter noen år i fotballen. Men om jeg skulle ende opp i Norge, så skal det mye til for at jeg velger bort Odd.
Allerede mot slutten av fjoråret begynte klubber å komme på banen med tilbud.
– Det er noen gode muligheter allerede som jeg vurderer. Det handler litt om hva som er best for meg og familien min. Akkurat enkeltklubber som har tatt kontakt har jeg ikke noe behov for å kommentere rundt. Jeg regner vel med at noen klubber kanskje er interesserte uten at jeg har tenkt mer på det. Det ser ut som mange klubber i Norge ønsker kantspillere nå.
Han forteller videre om hvordan han selv ser for seg de kommende ukene. Det oppleves nemlig helt annerledes kontra tidligere å være en offensiv spiller i sin beste alder når koronaen har påvirket markedet.
– Jeg vil først ta et endelig valg om jeg skal bli i Odd før jeg uttaler meg mer om de mulighetene jeg har. Først skal jeg vurdere tilbudene jeg har fått hittil og se på flere konkrete tilbud før jeg avgjør framtiden min. Det må sees på opp mot det jeg har i trygge og gode Norge.
– Det må være en fin totalpakke og en god kontrakt økonomisk for meg. Jeg er 27 nå og karrieren varer ikke evig.
Rashani kunne også forsvunnet i 2020:

Utelukker ikke Rashani-exit de neste ukene: – Kan absolutt skje

Eliteserien
Se høydepunktene: Molde tok alle tre poengene med fra Sunnmøre
EN TIME SIDEN
Eliteserien
Se høydepunktene: Viking med tremålsseier over Jerv
EN TIME SIDEN