Populære sporter
All sport
Vis alt

Dette er norsk fotballs kriseplan

Christine Skarstein Olsen

Oppdatert 28/04/2020 klokken 08:53 GMT+2

At alle lag kan bli samlet i Stavanger-regionen er ett av to mulige scenario for hvordan sesongen kan gjennomføres på, skriver VG.

Rosenborg

Foto: Scanpix

Avisen har fått tilgang til en presentasjon fra NFF som inneholder to ulike scenarioer for hvordan sesongen kan avvikles dersom det ikke er mulig med full sesong.
Et av scenarioene går ut på at alle lagene skal samles på Sør-Vest, altså stadionene til Viking og Sandnes Ulf.
– Dette er eksempler på hvordan man kan tenke alternative oppsett hvis man ikke får reise som man vil. Det er noe vi har begynt å tenke på, og som vi diskuterer med Norsk Toppfotball og rettighetshaverne, men vi har ikke gått langt med klubbene, sier Fisketjønn til VG.
Det andre scenarioet er at man samler fire grupper med fire lag på fire forskjellige områder. Noe som betyr at fire grupper med fire forskjelige lag sppiller kamper på forskjellige områder av landet.
Mandags ettermiddag sa Norges idrettsforbund at de håper å få regjeringen med på en «pilot» som åpner for treninger i norsk toppfotball fra 4. mai og kamper fra 15. juni.
Lørdag ble det klart at myndighetene viderefører forbudet mot idretts- og kulturarrangementer med over 500 tilskuere til 1. september. Det påvirker naturlig nok også fotballen.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame