Populære sporter
All sport
Vis alt

Dette er Eliteserieklubbens nye assistent

Caroline Simonsen

Oppdatert 08/03/2021 klokken 14:52 GMT+1

En uke etter at det ble kjent at Sebastian Brydegaard flytter hjem til Danmark, presenterer FK Haugesund sin nye assistenttrener.

Espen Bull-Tornøe (FOTO: FK Haugesund)

Foto: Other Agency

Espen Bull-Tornøe er Jostein Grindhaugs nye assistent. Det skriver klubben på sine hjemmesider.
– Jeg gleder meg veldig. Det er en spillergruppe med mye potensiale som det skal bli veldig spennende å jobbe med. Oppkjøringen så langt har sett veldig bra ut og jeg ønsker å være med og bygge videre på det Jostein og Sebastian allerede har begynt på, sier Bull-Tornøe til fkh.no.
Den nye assistenten kommer fra stillingen som trener for FKH 2, en rolle han har hatt i seks år. Nå tar han steget opp til A-laget og blir Grindhaugs høyre hånd. Han overtar jobben etter Sebastian Brydegaard, som ga seg som assistenttrener i klubben for å flytte hjem til Danmark.
– Jeg står for mye av det samme når det gjelder filosofi og spillestil, men jeg ønsker også å komme inn og bidra til noen endringer, sier FK Haugesunds nye assistenttrener.
Tornøe-Bull har, i tillegg til å ha trent klubbens andrelag, også erfaring som A-lagstrener for Åkra, samt spillererfaring fra Vard.
Sportslig leder Eirik Opedal ser det som en stor styrke at det kommer inn en assistenttrener som allerede kjenner klubbkulturen, spillerne og støtteapparatet.
– Espen er en faglig sterk trener, som aldri gjør noe halvveis. Han er tydelig på feltet og i sine forventinger til spillerne. I mylderet av trenere der ute er det viktig å få inn noen som kjenner klubben, hvordan vi jobber, rammevilkårene og hvordan vi best utnytter ressursene vi har for å oppnå sportslig suksess, sier Opedal til fkh.no
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame