Espen Bull-Tornøe er Jostein Grindhaugs nye assistent. Det skriver klubben på sine hjemmesider.
– Jeg gleder meg veldig. Det er en spillergruppe med mye potensiale som det skal bli veldig spennende å jobbe med. Oppkjøringen så langt har sett veldig bra ut og jeg ønsker å være med og bygge videre på det Jostein og Sebastian allerede har begynt på, sier Bull-Tornøe til fkh.no.
Eliteserien
Se høydepunktene: Tre kanonkuler da Tromsø slo KBK
14/08/2022 KLOKKEN 18:45
Den nye assistenten kommer fra stillingen som trener for FKH 2, en rolle han har hatt i seks år. Nå tar han steget opp til A-laget og blir Grindhaugs høyre hånd. Han overtar jobben etter Sebastian Brydegaard, som ga seg som assistenttrener i klubben for å flytte hjem til Danmark.
– Jeg står for mye av det samme når det gjelder filosofi og spillestil, men jeg ønsker også å komme inn og bidra til noen endringer, sier FK Haugesunds nye assistenttrener.
Tornøe-Bull har, i tillegg til å ha trent klubbens andrelag, også erfaring som A-lagstrener for Åkra, samt spillererfaring fra Vard.
Sportslig leder Eirik Opedal ser det som en stor styrke at det kommer inn en assistenttrener som allerede kjenner klubbkulturen, spillerne og støtteapparatet.
– Espen er en faglig sterk trener, som aldri gjør noe halvveis. Han er tydelig på feltet og i sine forventinger til spillerne. I mylderet av trenere der ute er det viktig å få inn noen som kjenner klubben, hvordan vi jobber, rammevilkårene og hvordan vi best utnytter ressursene vi har for å oppnå sportslig suksess, sier Opedal til fkh.no
Eliteserien
Se høydepunktene: Jerv slo Lillestrøm etter omdiskutert straffespark
14/08/2022 KLOKKEN 18:44
Eliteserien
Se høydepunktene: Haugesund slo Aalesund etter enormt sjansesløseri
13/08/2022 KLOKKEN 16:33