Populære sporter
All sport
Vis alt

Detaljer gjenstår før Forren blir Brann-spiller – fløy til Bergen tirsdag kveld

Oppdatert 09/06/2020 klokken 19:18 GMT+2

Vegard Forren nærmer seg en overgang til Brann.

forren

Foto: Eurosport

Romsdals Budstikke melder tirsdag ettermiddag at Forren trolig blir Brann-spiller. Også Bergens Tidende hevder å vite dette.
Etter det Eurosport erfarer er det detaljer som gjenstår før det blir en avklaring. Midtstopperen var nemlig på flyet til Bergen tirsdag kveld.
– Det er en tanke jeg liker, så får vi se om vi kommer i mål, sier Forren om mulig Brann-spill til TV 2, som møtte ham på flyplassen.
Det har foreløpig ikke lyktes Eurosport å få en kommentar fra Forrens rådgiver Sverre Mauseth eller Brann-sportssjef Rune Soltvedt.
Da han var gjest i Eurosport-podcasten Spillerrådet nylig, uttalte han følgende om en potensiell Brann-overgang:
– I mitt hode er Brann og Vegard Forren en perfekt match. Jeg liker tanken av å spille fullt av kamper for Brann. 30 kamper på fem-seks måneder passer meg godt, sa Forren.
Eurosport hadde da meldt at Brann vurderte muligheten til å hente midtstopperen, etter at kontrakten med Molde ble terminert.
– Brann er en kjempeklubb. Det presset som ligger der er noe jeg tenker passer meg utmerket, sier Forren.
32-åringen la ikke skjul på at han er sulten på å vise seg fra sin beste side etter en turbulent periode.
– Jeg har lyst til å vise absolutt alle at jeg har noe å bidra med og at jeg har flere år igjen. Det overskuddet og den energien jeg sitter med nå tror jeg kan være godt for Bergen og Brann, sa han da.
Nyheten om at han og Molde ble enige om å avslutte samarbeidet, som det heter, ble kjent 28. mai.
Da var Eurosport-ekspert Kjetil Rekdal krystallklar på at han ikke ville nølt med å hente Forren dersom han var trener i en klubb som trengte midtstopper.
– Forren er ikke utgått på dato han. En topptrent Vegard Forren er blant de beste i ligaen. Jeg hadde i hvert fall ikke vært i tvil om jeg trengte en midtstopper, med å få Vegard inn under lupen, sørget for at han trente bra og tatt en skikkelig prat med ham. Det hadde vært tilfelle i nesten uansett hvilken klubb jeg trente, sa Rekdal.
picture

Sjekk Forrens Brann-frieri

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame