• Se Rosenborg - Vålerenga søndag fra klokken 18:30 på discovery+ og MAX
Breidablik-spilleren landet tirsdag på Værnes lufthavn. Det melder både Nidaros og Adressa, som begge har bilde av Thorvaldsson sammen med agenten Olafur Gardarsson og RBK-sportssjef Mikael Dorsin.
21-åringen ønsket ikke å uttale seg til den fremmøtte pressen, men til Nidaros bekreftet agent Gardarsson at Thorvaldsson skulle på medisinsk test.
Eliteserien
Se høydepunktene: Sandefjord tok et stort steg mot Eliteserie-spill
16/11/2022 KLOKKEN 19:24
Discovery var i forrige uke i kontakt med den sportsjournalist i den islandske avisen Visir, Ingvi Þór Sæmundsson, som beskrev Ísak Snaer Thorvaldsson som en åpenbaring denne sesongen. Angrepsspilleren har scoret 13 mål for serieleder Breidablik så langt denne sesongen (23 kamper), hvorav seks av de kom i lagets første fire kamper.
– Det er den beste starten en spiller i Islands øverste liga har hatt på 26 år, uttalte journalist Sæmundsson til Discovery.
Breidablik leder serien på Island, og har muligheter til å sikre sitt første seriemesterskap på tolv år.
– Det er mye takket være Thorvaldsson. Han er veldig sterk, nesten som et godstog, samtidig som han er teknisk og god i lufta. Han har tidligere hatt utfordringer med fysikken, men han gikk ned nesten ti kilo før sesongen, og nå er han i sin livs form, meddelte sportsjournalist Ingvi Þór Sæmundsson.
– Dessverre har han slitt litt med skader de siste ukene, men så lenge han hodler seg skadefri og er i toppform, kommer han til å bli en kanonspiller for Rosenborg, fortsatte han.
Om alt går etter planen blir Ísak Snaer Thorvaldsson RBK-spiller fra 1. januar 2023.
Den islandske U21-landslagsspilleren har tidligere spilt for blant annet U21-laget til Norwich og skotske St. Mirren.
Eliteserien
Kaptein Kurtovic: – Jeg har glemt hvordan det er å vinne
16/11/2022 KLOKKEN 19:05
Eliteserien
Marerittrekken over etter kalasseier: – Som en JAS Gripen!
16/11/2022 KLOKKEN 18:51