BERGEN / OSLO:
Som Bergens Tidende kunne melde tidlig søndag kveld, har politiet i Bergen avhørt den mistenkte mannen etter nachspielet på Brann stadion natt til tirsdag.
Eliteserien
Eliteserie-komet på eksklusiv talentliste: – Han har tatt store steg
I GÅR KLOKKEN 13:01
12 Brann-spillere og syv kvinnelige gjester skal ha deltatt på nachspielet. Fredag, drøye fire dager etter hendelsen på Stadion, åpnet politiet sak etter å ha fått opplysninger om et mulig seksuelt overgrep inne i stadionlokalene.
Èn person er under etterforskning, og har foreløpig status som mistenkt i saken.
– Han nekter straffskyld. Nå skal politiet gjennomgå forklaringen og vurdere videre, sa påtaleleder i saken Gunnar Fløystad til Discovery søndag.

Fornærmede avhørt

Mandag bekrefter politiadvokat Lillian Anderson Kleppe overfor BA at politiet også har foretatt et avhør av den fornærmede i saken.
– Jeg kan ikke gå i detaljer om hva som er fremkommet i avhør. Det gjenstår en rekke etterforskningsskritt, opplyser Kleppe.
Discovery har prøvd å komme i kontakt med påtaleder Gunnar Fløystad på ny mandag ettermiddag, men har foreløpig ikke lykkes.
Ingen er foreløpig siktet i saken.
Politiadvokat Lillian Anderson Kleppe sier til lokalavisen at de i de kommende dagene skal foreta flere avhør, i tillegg til at etterforskerne stadig jobber med de tekniske sporene på Brann stadion.
Saken fortsetter under videoen.

Se de store gledescenene og den enorme lettelsen etter Brann-seieren

Brann-duo fortsatt ikke på trening

Dagen før Branns hjemmekamp mot Sandefjord, møtte hovedtrener Eirik Horneland, daglig leder Vibeke Johannesen og sportslig leder Jimmi Nagel Jacobsen pressen utenfor Stadion. Der fortalte de blant annet at Kristoffer Barmen (27) og nysigneringen Mikkel Andersen (32) ikke var en del av troppen mot Sandefjord.
Andersen og Barmen var to av de tolv spillerne som tok seg inn på Brann stadion natt til tirsdag.
– Det har også vært belastende for dem, så det er en vurdering sammen med dem at de står over treningen i dag og kampen i morgen. Jeg tror rett og slett de ikke er klare for det, og det er ikke riktig for oss, sa Johannesen lørdag.
Brann-duoen møtte heller ikke på trening mandag, noe styreleder Birger Grevstad bekreftet overfor BA. Grevstad opplyser at klubben skal ha et styremøte tirsdag.
Discovery er på plass i Bergen, og vi kommer med oppdateringer fra Brann-saken fortløpende.

Horneland etter seieren: – Har vært vondt

Eliteserien
Ny hodesmell for RBK-spissen – måtte forlate treningsfeltet
I GÅR KLOKKEN 08:44
Eliteserien
Flere profiler usikre før nøkkelkamp: – Krysser fingrene
I GÅR KLOKKEN 07:59