Mot Sarpsborg 08 spilte Arild Østbø mellom stengene for Viking og holdt nullen for andre gang på rad. Med Iven Austbø skadet, er den tidligere RBK-spilleren rogalendingenes førstekeeper enn så lenge.
Nå tester derimot Bjarne Berntsen en ny sisteskanse.
Eliteserien
Slo ned egen keeper og ble utvist da Viking snudde på overtid
28/11/2021 PÅ 18:00
Michael Thomas Tallaksen Crowe har tilsammen seks kamper for Wales sine U19- og U21-lag, i tillegg til å ha tilbragt fem år i den engelske klubben Ipswich.
Karrieren til den walisiske sisteskansen startet faktisk på det glade Sørland i Norge. Crewe flyttet til Kristiansand da han var to år gammel og spilte i Start fram til han flyttet tilbake til de britiske øyer i 2012.
Nå spiller Crowe i Preston, som havnet på en respektabel niendeplass i Championship denne sesongen. Det har blitt lite spilletid for 24-åringen på det nest øverste nivået i England, og nå kan neste stoppested være Stavanger.
Mandag trente Crowe med Viking, og planen er at han skal trene med de mørkeblå gjennom uken. Det skriver Stavanger Aftenblad.
– På dagens trening viste Crowe at han har god rekkevidde og at han er en interessant keeper å se på i den fasen vi er i. Crowe har aldri vært førstekeeper, men keepere i England holder et bra nivå og har ofte tre-fire keepere i troppen. Det kan være et naturlig marked å sjekke, sier Viking-trener Bjarne Berntsen til avisen.
Treneren er samtidig tydelig på at laget ikke nødvendigvis trenger en ny keeper, men at de er sårbare i tilfelle en ny skade dukker opp.
Viking og Rosenborg barker sammen på Lerkendal førstkommende torsdag klokken 20:30. Viking går inn i en ny uke med en 3-0-seier over Sarpsborg 08 i bagasjen, mens trønderne tapte for Haugesund søndag kveld. Kampen ser du på TVNorge, Eurosport Player og Dplay.

Se høydepunktene: Viking - Sarpsborg 08 3-0

Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Eliteserien
Senket klubben som ikke ville ha han nok en gang: – Kreves noe spesielt
30/10/2021 PÅ 17:55