Bytyqi-perle sørget for poengdeling

Helene Fineide

Oppdatert 01/11/2020 klokken 23:16 GMT+1

De store begivenhetene uteble da Viking gjestet tabellnabo Stabæk søndag kveld. Et lekkert Kassi-mål og en perlescoring av Zymer Bytyqi sørget for at poengene ble delt på Nadderud.

Veton Berisha og Gustav Valsvik

Stabæk-Viking 1-1
– Jeg fikk en tidlig ball av Viljar, og når jeg får nok space til å skyte så er jeg ikke vond å be, sier Bytyqi om målet til Eurosport etter kampen.
Blåtrøyene hadde ikke slått rogalendingene siden mai 2016, og jaktet en etterlengtet seier mot gjestene, som hadde tapet mot Haugesund tidligere i uken friskt i minne.
Og det var hjemmelaget som åpnet best etter et nydelig angrep på høyrekanten.
Darren Maatsen spilte ut til Luc Kassi, som klinte kula hardt inn bak Viking-keeperen.
Saken fortsetter under videoen. Se intervjuet med Stabæks Sammy Skytte etter kampen:

Savner mer effektivitet: – Jeg står med en skuffende følelse nå

Bytyqi-perle

Stabæk kom best i gang før pause, men høyrefoten til Zymer Bytyqi sørget for at lagene gikk til pause på stillingen 1-1.
Med masse rom på kanten kunne Bytyqi bare gå og gå. Viking-spilleren nølte ikke og fyrte av et fantastisk skudd rett i lengste hjørnet.
– Det der er klasse, sa Eurosports fotballekspert Bernt Hulsker om scoringen i studio.
De store begivenhetene uteble på Nadderud i siste halvdel, og det nærmeste lagene kom en scoring var et annullert Stabæk-mål halvveis ut i omgangen.

Slik stilte lagene:

Stabæk: Sandberg - Ottesen, Solheim, Valsvik, Amankwah - Kassi, Skytte, Kostadinov - Maatsen, Antonsson, Edvartsen
Viking: Austbø - Vevatne, Andésson, Bjørshol, Heggheim - Bell, Torsteinbø, Løkberg - Bytyqi, Berisha, de Lanlay