Populære sporter
All sport
Vis alt

Brøt VIFs marerittrekke i Drammen

Helene Fineide

Oppdatert 01/11/2020 klokken 23:13 GMT+1

Vålerenga hadde ikke vunnet borte mot Strømsgodset siden juli 2014, men to scoringer av Henrik Bjørdal og Christian Borchgrevink sørget for at Oslo-lagets marerittrekke tok slutt.

Henrik Bjørdal

Foto: Scanpix

Strømsgodset-Vålerenga 0-2
– Det var dritdeilig rett og slett. Det var på tide! Jeg har ikke vært i så mange slike situasjoner, men jeg trenger ett hvert år hvertfall, sier en fornøyd Borchgrevink til Eurosport etter seieren og sitt første mål for året.
Drammenserene på sin side hadde gått over tre måneder siden sin siste hjemmeseier, og jaktet sårt en seier da Vålerenga gjestet Marienlyst søndag.
I stedet måtte Henrik Pedersen se laget sitt gå av banen i sin niende strake kamp uten seier.
– Det som bekymrer meg er at i våre gode perioder så skaper vi sjanser, men vi lager ikke mål, sier Pedersen til Eurosport etter kampen.
– Jeg synes vi blir bedre i vårt spill på ballen, og i dag skaper vi fire store sjanser. Det burde være nok til å få poeng på hjemmebane.

Bjørdal-scoring

Med et surt 0-2-tap på Intility tidligere i år, var det et revansjesugent Godset-lag som tok i mot Vålerenga på Marienlyst søndag.

Derimot var det gjestene som tok iniativet fra start, noe hovedstadlaget fikk utelling for da Vidar Örn Kjartansson fyrte av etter drøyt kvarteret spilt.
Skuddet ble blokkert, men Bjørdal var klar på returen og sendte VIF i ledelsen.
Dag-Eilev Fagermos menn doblet senere ledelsen da Borchgrevink, etter et svært lekkert forarbeid av Aron Dønnum, satte ballen fra kort hold bak Viljar Myhra.

Slik stilte lagene:

Strømsgodset: Viljar Myhra - Lars Vilsvik, Niklas Gunnarsson, Duplexe Tchamba, Nico Mickelson - Johan Hove, Ipalibo Jack, Mikkel Maigaard - Valdimar Ingimundarson, Lars-Jørgen Salvesen, Moses Mawa.
Vålerenga: Kristoffer Klaesson - Christian Borchgrevink, Jonathan Tollås Nation, Ivan Näsberg, Sam Adekugbe - Henrik Bjørdal, Magnus Lekven, Herolind Shala - Aron Dønnum, Vidar Örn Kjartansson, Osame Sahraoui
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame