Populære sporter
All sport
Vis alt

Brann-stopper returnerer til gamleklubben

Oppdatert 09/09/2020 klokken 17:24 GMT+2

Christian Eggen Rismark har signert en avtale med OBOS-ligaklubben Ranheim. Det melder både trondheimsklubben og Brann onsdag ettermiddag.

Christian Eggen Rismark

Foto: Scanpix

– Ranheim er en veldig fin klubb, og det prosjektet og måten det drives på her er noe som jeg har lyst til å ta del i. Og så kjenner jeg jo også godt til folkene og klubben fra før, sier Rismark til Eurosport.no.
Christian Eggen Rismark spilte for Ranheim i over fem sesonger, inkludert opprykksesongen i 2018, før han senere samme år ble klar for Sportsklubben Brann. Oppholdet i Bergen har ikke helt skutt fart på karrieren til 29-åringen, og Rismark står kun med én kamp fra start denne sesongen. Nå vender stopperen tilbake til gamleklubben.
– Jeg er først og fremst veldig stolt av å ha spilt for Brann. Det er en stor klubb med mye engasjement. Det har derimot vært litt ut og inn for min del, og det siste året har det vært mest ut. Det er vel først og fremst derfor jeg velger å forlate Bergen, sier forsvarsspilleren.
Nå er den tidligere Brann-spilleren klar for nye utfrodringer med gamleklubben i OBOS-ligaen.
– Det blir veldig spennende og jeg gleder meg til å å ta fatt på nye utfordringer her. Klubben har jo som mål å rykke opp innen 2023, men man må vel kunne være så offensive å si at man håper på opprykk til Eliteserien allerede i år, avslutter den hjemvendte trønderen.
Det har lenge vært spekulert i en overgang for den robuste midtstopperen, og onsdag ettermiddag ble omsider avtalen bekreftet av trondheimsklubben.
– Det var en veldig god midstopper vi solgte sommeren 2018 da han dro til Brann. Nå kommer han tilbake som en enda mer erfaren spiller. Vi får en bedre versjon av Christian som kommer tilbake, sier Ranheim-trener Svein Maalen til klubbens hjemmeside.
Ranheim bekrefter at Eggen Rismark får draktnummer 2.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame