Brann-profilen har et brennende hjerte for sin tidligere klubb Løv-Ham. Det får 5. divisjonsklubben nyte godt av i disse dager.
Haugen har nemlig tatt på seg rollen som assistenttrener. Der vil han jobbe sammen med sin far, Freddy, som er hovedtrener. I laget er det også flere kompiser av Haugen.
Målet er at Brann-spilleren skal bidra med sin kunnskap på både treninger og i kamp.
Eliteserien
Se høydepunktene: Botheim senket Vålerenga
8 TIMER SIDEN
– Nå blir det vel mye kamper på oss (Brann) fremover. Det spørs om jeg kan være med på alle kampene til Løv-Ham, men jeg skal prøve å være med på kamper og treninger, sier Haugen til Eurosport.no.

Har vært ekstra aktiv: – Hatt mer enn nok tid

Det var BA som omtalte saken først.
Haugen var riktignok med på noen få kamper i fjor, men håpet er at det skal bli enda mer i år når ting normaliserer seg.
De siste ukene har 27-åringen virkelig fått mulighet til å følge opp 5. divisjonsklubben som følge av koronasituasjonen.
– Spesielt nå i den siste perioden har jeg hatt nok med tid og vært med på en del treninger, forteller Haugen.
Brann-fansen kan heldigvis være helt trygge på at Haugen ikke vil bli observert på en Løv-Ham-kamp når Eliteserie-klubben er i aksjon.
– Min fotball går først, smiler han.

Ikke spikret fremtiden

Å la seg friste til å prøve seg som assistenttrener kan gi en indikasjon på hva Haugen vil gjøre etter karrieren, men selv er han klar på at ingenting er spikret.
– Jeg har ikke bestemt meg for å bli noen fotballtrener, men det er fotball man kan, så jeg utelukker ingenting. Jeg vil bidra med min erfaring til gamle kompiser. Det er min måte å sosialisere seg litt på, sier han.
Branns midtbanestrateg er klar på at han ikke har noen intensjoner om å dytte pappa Freddy ned fra sjefsstolen. Her er det de gamle som er eldst.
– Han har hovedansvaret. Det sier seg selv. Vi er sammen om å prøve å vinne. Vi vil prøve å få Løv-Ham opp i divisjonene, sier han.
Klubbens to strake opprykk sørger for at de skal slå fra seg i 5. divisjon.
På mandag returnerer Brann-spillerne til treningsfeltet etter at de den siste tiden har hatt ferie.
Sett denne fra Barmen?

Brann-profilens store hodemist: – Det er så pinlig å gjøre!

Eliteserien
Vecchia-dobbel da Eggen ble hedret på Lerkendal
10 TIMER SIDEN
Eliteserien
To selvmål da Brann slo KBK
10 TIMER SIDEN