Populære sporter
All sport
Vis alt

Brann-spiller kan være aktuell for israelsk klubb

Sondre Skandsen

Oppdatert 04/02/2020 klokken 19:53 GMT+1

Branns lojale midtbanemann Fredrik Haugen (27) kan ha spilt sin siste kamp for klubben.

Fredrik Haugen

Foto: Scanpix

Tirsdag skal den israelske klubben Bnei Yehuda Tel Aviv ha kontakten spillerens agent, Daniel Steinfeld, som videre satte klubben i kontakt med Brann.
Haugen har til nå i dette vinduet ikke vært linket andre steder, noe som gjør at interessen muligens kan kalles noe overraskende. I tillegg har han gjentatte ganger signert nye kontrakter med favorittklubben, siden han kom fra tidligere Løv-Ham i 2011.
Det kan være verdt å nevne at det israelske overgangsvinduet stenger torsdag 6. februar, i motsetning til mange andre land i Europa. Dermed vil det skje relativt kjapt om en overgang skulle materialisere seg.
Eurosport.no har prøvd å komme i kontakt med både agenten Steinfeld og sportssjef i Brann, Rune Soltvedt, men har foreløpig ikke lyktes med dette.
Bergensavisen snakket dog med Fredrik Haugens agent tidligere tirsdag, der han kom med følgende kommentar:
– Fredrik er Brann-spiller og forholder seg til det, men han har som de fleste spillere et ønske om å få prøve seg i utlandet.
Bnei Yeshuda ligger på åttendeplass i den israelske toppdivisjonen og spilte Europa League-kvalifisering både i 2017 og 2019.
Husker du denne perlen?
picture

Haugen-perle da Brann gjeninntok tabelltoppen

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame