Det har vært mye rykter om den islandske stopperen, Jón Gudni Fjóluson, til Brann, og onsdag bekreftet klubben at han hadde signert en avtale ute året.
– Det er fantastisk å være her og jeg gleder meg til å komme på banen og treffe mine nye lagkamerater, sa Fjóluson til Branns hjemmeside.
Islendingen har en solid karriere bak seg, og er også fast inventar i den islandske landslagstroppen, og står med 17 landskamper.
Eliteserien
Slo ned egen keeper og ble utvist da Viking snudde på overtid
28/11/2021 PÅ 18:00
Senest kom han fra Krasnodar, der avtalen ble avsluttet tidligere i sommer. Etter å ha sittet i korona-karantene siden søndag kunne han endelig få gjennomført medisinsk test med bergensklubben og signere papirene onsdag.
– Det var viktig for oss å få inn en i forsvaret nå. Christian Eggen Rismark er solgt til Ranheim og Vegard Forren har en trøblete akilles. Da har vi sett etter en mulig løsning og det fant vi med Jón, noe vi er veldig godt fornøyd med. Han var klubbløs, men for noen uker siden spilte han 90 minutter for det islandske landslaget da de møtte Belgia. Vi har nå fått inn en som kan gå rett inn og bidra, og så er det jo kjekt å ha en islandsk midtstopper i Brann igjen, sier sportssjef Rune Soltvedt til brann.no
31-åringen, som har sin første trening med klubben i dag, har også en fortid i Allsvenskan der han spikte for GIF Sundsvall og IFK Norrköping.
Sett denne?

Dette bekymrer Brann-sjefen: – Det vi skal jobbe med

Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21
Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23