BERGEN (Eurosport.no):
Brann - Kristiansund 1-1 (0-0)
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
I GÅR PÅ 09:55
For når Brann trenger det lille ekstra offensivt, er det ofte én man som stepper fram. Han dukket så absolutt opp, også lørdag kveld. Gilbert Koomsons scoring etter 73 minutter så lenge ut til å være nok til at tre poeng skulle bli igjen i Bergen. Det var helt til Dan Peter Ulvestad dukket opp kun minutter før slutt.
Dermed var det også sporadisk buing å høre fra de 200 innenfor stadionportene på Brann Stadion. Nok et skuffende resultat for rødtrøyene var et faktum.
– Vi sliter med å bryte de ned. Vi får egentlig det målet vi trenger, men det holder ikke. Det er skuffende, sa Lars Arne Nilsen til Eurosport etterpå.
– Vi har kjempesjanser på 1-0 til å avgjøre dette. Det er skuffende at vi ikke står hele veien inn i dag.

Michelsen: – Solid

Christian Michelsen var langt mer fornøyd med det ene poenget klubben hans mottok.
– Det er absolutt solid med ett poeng på Brann Stadion. Det at vi kommer tilbake og klarer å utligne sier litt om den gruppa her.
– Vi gir oss aldri, uansett hvem vi møter. Det er godt å se, sa han til Eurosport etter kampen.
Se høydepunktene her (saken fortsetter under):

Se høydepunktene: Brann - Kristiansund 1-1

– Ikke særlig severdig

Det var en mildt sagt begivenhetsløs førsteomgang i Bergen, særlig etter at Eliteserie-kvelden tidligere lørdag hadde bydd på fyrverkeriet Odd-AaFK. Dan Peter Ulvestad oppsummerte det hele slik i pausen:
– Begge lag sliter med å få til noe finspill her. Jeg tror ikke det er særlig severdig.
Og midtstopperen var nok inne på noe. Det eneste man egentlig kan notere som en sjanse av betydning før hvilen, var da Gilbert Koomson fikk avslutte fra utenfor 16-meteren og ballen spratt opp mot hånda til en KBK-spiller. Det var dog vanskelig å se om det faktisk kunne vært dømt straffbar hands.

Koomson-show og utligning

Det ble heldigvis mer hendelsesrikt etter pause. Bamba hadde en enorm mulighet tidlig i andreomgangen, men Mbaye fikk parert. Senere skulle også gjestene vise seg fram. Bendik Bye kom alene med Opdal, dog veldig skått. Likevel fikk han fyrt av, og ballen gikk i undersiden av tverrliggeren og ut igjen. KBK var millimetre unna.
Brann skapte derimot de fleste og største sjansene. Og til slutt fikk man også uttelling. Vegard Forrens signatur-crosser mot Koomson i bakrom var strøken. Nedtaket var like så. Avslutningen satte han bak Mbaye ved nærmeste stolpe. 1-0, og Brann så ut til å ta kontroll på det hele.
Men Christian Michelsens menn ga aldri opp. Da de fikk corner kun minutter før slutt fikk Bye stå umarkert på bakre stolpe og heade tilbake i feltet. Der kom Dan Peter Ulvestad i hundre og banket ballen opp i nettaket til 1-1. Lufta så ut til å gå ut av Brann-ballongen, og det hele ebbet ut i uavgjort i Bergen.
Kapteinen utlignet for KBK og hadde følgende å si etter kampen:

Sikret ett poeng etter dødballscoring: – Det var på tide

Eliteserien
Slo ned egen keeper og ble utvist da Viking snudde på overtid
28/11/2021 PÅ 18:00
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21