– Det var utrolig gøy. Man blir litt kastet inn i det, men det er jo det du håper på da egentlig, men det var gøy å komme utpå igjen, sa Markus Olsen Pettersen til Eurosport etter kampslutt.
Branns førstevalg fikk en smell i hamstringen på siste innlegg før de skulle i garderoben og haltet ut. Dermed måtte Opdal stå over mandagens bortekamp mot Stabæk.
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
05/12/2021 PÅ 09:55
I Opdals fravær imponerte derimot 21-åringen og holdt nullen for Brann ut 90 minutter og sikret dermed 0-2 for de rødkledde.
– Jeg syntes han gjør det veldig bra, jeg syntes at han er rolig. Når du må hives inn som det han gjør her, og får beskjed noen minutter før kampstart at du skal inn å spille Eliteseriekamp etter å ha vært borte så lenge som han har vært, så syntes jeg han gjør det med en ro og trygghet. Det sytnes jeg også han sprer til resten av forsvaret sitt, og det er kanskje det viktigste han kan tilføye laget sitt, sier Eurosports fotballekspert Tor Ole Skullerud.
Både Opdal og Pettersen var håpefulle til å stille fra start på lørdag etter kampen på Nadderud.
– Det får Kåre bestemme, men jeg har veldig lyst til å spille, sa Pettersen.
Også Ole Martin Kolskogen måtte gi seg med skade etter 52 minutter spill. Eurosport erfarer at det dreier seg om en stiv lyske, men at det ikke skal være alvorlig.
Etter mandagens seier ligger Brann på en syvendeplass med 21 poeng. Lørdag tar Strømsgodset turen til Bergen. Drammenslaget ligger på en tiendeplass med 18 poeng. Kampen kan du se på Eurosport Player og Dplay fra 20.30. Sikre deg tilgang her!
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21
Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23