Lørdag var det vårslepp for treningskamper i toppfotballen etter lang tids venting som følge av virustiltak. Og man kan trygt si at Brann kom noe skjevt ut tre uker før seriestarten.
  • Se komplett oversikt over lørdagens treningskamper her.
Eliteserien
Se høydepunktene: Sandefjord tok et stort steg mot Eliteserie-spill
16/11/2022 KLOKKEN 19:24
Sogndal tok ledelsen i hjemmekampen allerede før minuttet var spilt. Noen minutter senere kvitterte Brann, men ytterligere tre Sogndal-scoringer før pause ga et sviende nederlag for Ingebrigtsens menn.
– Jeg er flau over de første 45 minuttene. Vi kjørte fire timer i buss og møtte ikke opp til kampen, sa Brann-treneren til Bergens Tidende.
– Et bevis på hva som kan skje om man ikke er 100 prosent til stede og legger ned 100 prosent innsats, istemte kaptein Daniel Pedersen.
Flere av baklengsmålene kom etter meget svakt forsvarsspill. Det erkjente Ole Martin Kolskogen, som mente at Brann var på sitt bunnivå. Det skjer etter en vinter og vår der det er blitt snakket om at Brann-laget har trent godt.
– Fryktelig dødt og dårlig. Det skal ikke være mulig. Da må jeg se på hva vi har gjort, sier Ingebrigtsen til BT.
Han har ikke all verdens tid til å snu ting rundt. Brann serieåpner borte mot Viking 9. mai.
Kristoffer Hoven, Kristoffer Nessø, Mathias Blårud og Daniel Eid scoret målene for Sogndal lørdag, mens Aune Seland Heggebø sto bak Branns mål.
(©NTB)
Eliteserien
Kaptein Kurtovic: – Jeg har glemt hvordan det er å vinne
16/11/2022 KLOKKEN 19:05
Eliteserien
Marerittrekken over etter kalasseier: – Som en JAS Gripen!
16/11/2022 KLOKKEN 18:51