Populære sporter
All sport
Vis alt

Botheim sendte stikk til Rosenborg - slik svarer Hareide

Caroline Simonsen

Oppdatert 17/02/2021 klokken 13:21 GMT+1

Det er bare to dager siden Erik Botheim ble fristilt fra sin kontrakt med Rosenborg. Etter èn trening med Glimt sender han et stikk i retning Lerkendal.

Erik Botheim og Åge Hareide.

Foto: NTB

Erik Botheim har vært på sin første trening med Glimt, og merker tilsynelatende forskjellene mellom hans forrige klubb, Rosenborg, og klubben han mest sannsynlig signerer med innen kort tid, allerede.
– Det var en helt annen intensitet enn hva jeg er vant med. Det stilles helt andre krav her. Jeg har mye å lære meg, sier Botheim til Avisa Nordland etter økten onsdag.
Ifølge avisen besto økten av oppvarming, pasningsøvelser og en spillsekvens.
Eurosport har ikke lyktes med å komme i kontakt med Botheim onsdag.
Om det faktisk er tilfelle at Botheim opplever så store forskjeller etter bare én treningsøkt, eller om 21-åringen benytter første og beste anledning til å sende et stikk i retning Lerkendal, vites ikke.
Åge Hareide, som i utgangspunktet ikke ønsker å kommentere spillere som ikke lengre spiller i hans klubb, mener uttalelsen er en plikt.
– Det får han lov til å si. Han må jo si det, sier Åge Hareide til Eurosport, etter at han er blitt fortalt hva Botheim sier om treningen med Glimt.
Det gjør heller ikke at Rosenborg-treneren tviler på eget lags arbeid på feltet.
– Vi har høy intensitet på trening, det skal jeg love deg.
Mandag ble det klart at Rosenborg fristilte Botheim fra kontrakten. Dagen etter var spissen på plass i Bodø. Nå tyder alt på at han blir en del av Glimt.
– Vi blir forhåpentligvis enige i løpet av dagen. Jeg dro opp hit mandag morgen med en gang ting var avklart med Rosenborg. Da jeg hørte at Glimt var interessert, var det med en gang veldig interessant for meg. Så jeg håper vi blir enige, sa angrepsspilleren til Avisa Nordland.
Bodø/Glimt var suverene forrige sesong og tok et overbevisende seriegull, 29 poeng foran RBK som endte på fjerdeplass. Nå jobber Hareide og RBK for å tette gapet.
– Hvordan tror du forskjellen mellom Rosenborg og Glimt kommer til å være i år?
– Det er helt umulig å si. Jeg har ikke sett noe av Glimt i år, sier Hareide.
Slik så det ut da lagene møttes forrige sesong:
picture

Zinckernagel sender Glimt i ledelsen mot RBK

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame