Odd - Start 2-1
Gjestene fra sørlandet startet derimot best i torsdagens treningskamp mot Odd på Skagerak arena.
Eliteserien
– Jeg er tom for ord. Det er steike irriterende
19 TIMER SIDEN
Etter 27 minutter spilt fikk Start hull på byllen, da Eman Markovic satt inn 1-0 til Hardarsons gutter. 21-åringen plukket ned en ball etter en utboksing fra Sondre Rossbach, vendte av en mann og satt ballen konsist i nettaket.
Til tross for at Odd styrte mye av banespillet, klarte de ikke å komme til de aller største sjansene i den første omgangen. Både Rashani, Nordkvelle og Børven prøvde å teste keeper Amund Wichne - uten å lykkes.
Det skulle derimot gå bedre i den andre omgangen, for allerede ni minutter inn i de siste 45` satt utlikningen for telemarkingene. Kachi satt inn Odds eneste mål i 2-1-tapet mot Sarpsborg 08, og torsdag var den kjappe nigerianeren på farten igjen. Kantspilleren satte inn 1-1, og ga skiensklubben en voldsom energiinnsprøytning.
Både Amund Wichne i Start-buret og innbytter Egil Selvik på motsatt side fikk visst seg fram i lppet av den andre omgangen. Først var det Bodø/Glimt-linkede Selvik som vartet opp med en strålende redning etter et flott angrep fra Odd, før Wichne svarte kollegaen med en kjemperedning, da Tobias Lauritsen avsluttet på keeperen.
Det var derimot Odd som skulle trekke det lengste strået. Fjørårets toppscorer Torgeir Børven fikk lurt seg fri på bakerste stolpe på en corner fra høyre, og banket inn ledermålet på direkten.
Ledermålet ble også vinnermålet, og Odd stakk dermed av med en 2-1-seier over nyopprykkede Start.
Odd sitt lag: Rossbach - Ruud, Semb, Hagen, Risa - Kaasa, Bjørtuft, Nordkvelle - Rashani, Børven, Kachi
Start sitt lag: Amund Wichne - Eirik Wichne, Vegard Bergan, Jesper Daland, Kristoffer Tønnessen - Afeez Aremu, Erlend Segberg - Kasper Skaanes, Eman Markovic, Kevin Kabran - Mathias Bringaker
Sett denne?

– Det er på tide jeg får vist hva jeg er god for

Eliteserien
«Bortekongen»: – Hva snur det? Thomas Lehne Olsen snur det!
19 TIMER SIDEN
Eliteserien
Avsløres toppscoreren i en liten løgn her?: – Neste!
19 TIMER SIDEN