• Lad opp til den ellevte serierunden i Eliteserien med Fotball Direkte på eurosport Norge, Dplay og Eurosport Player. Sikre deg tilgang her.
TRONDHEIM (Eurosport.no):
I to år var Torgeir Børven foretrukket spiss i Odd, foran Tobias Lauritsen. Da storscoreren forlot Skien etter fire serierunder i år, stod Lauritsen klar til å ta over ansvaret. På tross av konkurranse fra Mushaga Bakenga har den høyreiste 22-åringen startet alle kampene, men nå venter tre måneder på sidelinja etter ankelbruddet i lørdagens kamp mot AaFK.
Eliteserien
LSK kan slå egen rekord: – Ville ikke byttet ut trenerne med noen
19 TIMER SIDEN
– Jeg så på ankelen da det skjedde at det ikke så bra ut, og på reprisen så det helt jævlig ut, sier Børven, og fortsetter:
– Jeg fikk vondt i magen. Jeg sendte ham en melding på kvelden og sa det er trist og ufortjent. Det virket heldigvis som han var ved godt mot.
På sine seks starter har Lauritsen levert tre mål. Ett av dem kom før skaden skjedde lørdag. Børven er imponert, men ikke overrasket over Lauritsen.
– Han har vært god, men det har han vært i to år på trening og. Det er nok enklere for ham nå som han kan senke skuldrene og vite at han er førstespiss. Det er bedre enn å få de korte innhoppene hvor du føler du må prestere hver gang.
Og fjorårets toppscorer har store forventninger til hva arvtageren i Odd skal levere når han kommer tilbake.
– Han blir nok enda bedre også. At det i denne sammenhengen kun er snakk om tre måneder på sidelinja, tror jeg er positivt for ham. Da får han snudd ting i hodet raskt, og er klar for å komme tilbake som en enda bedre versjon av seg selv, advarer Børven.

Unnskylder seg etter Lauritsen-skade: – Fryktelig lei meg

Eliteserien
Skadekrise før skjebnekampen: Ingen midtstoppere på Brann-trening
21 TIMER SIDEN
Eliteserien
Kandidat årets mål: Thomas Lehne Olsen
I GÅR PÅ 13:39