• Se kvalikkampen mellom Fredrikstad og KFUM Oslo mandag fra klokken 18:00 på discovery+ og Eurosport Norge
Bodø/Glimt så lenge ut til å sende Bergens stolthet ned en divisjon. For med 2-0 til hjemmelaget 12 minutter før slutt, var det nok ingen som hadde sett for seg at Brann skulle makte å ta med seg poeng fra Aspmyra.
Men med Niklas Jensen Wassbergs nettkjenning etter 79 minutter og Bård Finnes overtidsscoring helt på tampen, endte det 2-2, noe som gjør at Eliteserie-håpet fortsatt henger i en slags tråd før den siste og avgjørende runden neste helg.
Eliteserien
Stølås-exiten bekreftet: – Kom neppe til å få sentral rolle hos oss
13/01/2022 PÅ 15:12

Anmeldt

Etter kampen var det derimot mer enn poengdelingen som kom i fokus på Aspmyra. Under førsteomgangen ble nemlig en person fra bortefeltet bortvist etter at vedkommende skal ha kommet med rasistiske tilrop.
– Det skal dreie seg om en Brann-tilhenger, en mann, som kom med rasistiske tilrop. Vedkommende ble bortvist fra arenaen og fulgte pålegget om å forlate stadion. Hendelsen vil bli anmeldt av politiet, sier operasjonsleder Ulf Slettan i Nordland politidistrikt til Bergensavisen.
Det var Bergens Tidende som først omtalte saken.

Ny sak med Pellegrino

Under forrige hjemmekamp i Eliteserien, mot Lillestrøm 22. november, opplevde Glimt-spiller Amahl Pellegrino å få rasistiske tilrop slengt mot seg. Mot Brann skal det ha skjedd igjen – også denne gangen skal Pellegrino ha vært mottakeren.
– Etter rundt 3-4 minutter spilt, under en corner, var det en Brann-supporter som kom med rasistiske tilrop til Pellegrino. Det var supporter eller vakter som hørte dette. Politiet kom til, og geleidet vedkommende vekk fra stadion, sier sikkerhetsansvarlig i Brann, Knut Iversen, som selv var på Stadion, til BA.
Supportergruppen til Brann, Bataljonen, skriver på Twitter at de følger opp saken sammen med klubben.
Discovery har vært i kontakt med daglig leder i Brann Vibeke Johannesen mandag morgen. Hun og resten av Brann er på vei fra Bodø, men informerer at det er ventet en pressemelding på brann.no i løpet av dagen.
Sett denne?

Finne etter den dramatiske utligningen: – Holder oss i live

Eliteserien
Kan bli byggeplass: – Ikke sett tegninger eller noen verdens ting
13/01/2022 PÅ 13:12
Eliteserien
HamKam-Svele: – På 14 dager mistet vi to trenere og ei langside
13/01/2022 PÅ 13:08