I kveld skal Strømsgodset forsøke å selge ut Marienlyst til det som blir deres første «virtuelle kick off». Onsdag formiddag hadde klubben passert over 3.000 solgte billetter.
For å få fart i billettsalget har klubben de siste ukene fått drahjelp av tidligere Godset-helter som Stefan Johansen, Martin Ødegaard og Gustav Wikheim.
Eliteserien
Hyller lagkompisens pasning: – Han valgte plutselig å bli David Beckham
8 TIMER SIDEN
Onsdag formiddag presenterte klubben en hilsen som de færreste klarer å overgå.
Verdens raskeste mann gjennom mange år, Usain Bolt, fortalte nemlig at han hadde kjøpt mange billetter for å støtte klubben i en vanskelig tid preget av koronaviruset.
Se Bolts hilsen her (saken fortsetter under):

Bolt med personlig hilsen til Strømsgodset

Bolt besøkte Drammen

I utgangspunktet skulle klubben hatt et kick off på Union i Drammen, men det ble naturligvis avlyst som følge av koronautbruddet. Løsningen ble i derfor, ifølge Godset.no, at de inviterer til en direktesending på egen Facebook-kanal i kveld 20.00.
Flere klubber har gjort kreative grep for å selge billetter selv uten kampaktivitet. Nylig kom det frem at Sarpsborg 08 hadde solgt over 1.000 billetter på under et døgn etter en kreativ løsning.
Bolt var på plass i Drammen i mai 2018 for å trene med Strømsgodset. Da var han der med toppsjefen i Puma, Bjørn Gulden, som har en fortid som Strømsgodset-spiller. Det er også mannen han nevner i videoen. Den gang fikk Bolt tidelt draktnummer 9.58. Det er hans egen verdensrekord på 100-meter.
Tirsdag ble det bestemt at Eliteserien tidligst starter i midten av juni.

Rosenborg-spissen kaster shortsen i aprilsnarr

Eliteserien
Forlater RBK etter syv år – klar for Glimt: – Jeg føler meg ønsket
I GÅR PÅ 13:59
Eliteserien
Discovery erfarer: RBK-keeper presenteres for Bodø/Glimt mandag
I GÅR PÅ 11:25