Saken oppdateres!
Bodø/Glimt har trukket seg fra forhandlingene om en mulig overgang for Kasper Junker til den tyrkiske Süper Lig-klubben Kayserispor.
Tidligere søndag ble det kjent at Kasper Junker reiste fra Bodø til Oslo for å være klar til en eventuell reise til Tyrkia. Nå har Glimt trukket seg fra forhandlingene.
Eliteserien
Annulert mål og rødt kort – se dramatikken på Lerkendal
8 TIMER SIDEN
Tilbudet som kom fra klubben var på et tilfredsstillende nivå rent økonomisk, men en overgangsavtale skal også ha et innhold og en struktur som klubben kan akseptere, skriver Bodø/Glimt i en E-post.
– Vi er selvfølgelig skuffet over at det ikke har vært mulig å få på plass en overgang innenfor den tiden som har vært til rådighet, og da særlig fordi de økonomiske rammene var tilfredsstillende, og at dette var noe Kasper selv ønsket, sier daglig leder Frode Thomassen i pressemeldingen.
Les også: Junker har forlatt Bodø: – En sinnssykt spennende mulighet.
Thomassen har ikke besvart Eurosports hendvendelser søndag kveld.
Da Eurosport snakket med Junker tidligere søndag, sa dansken at han forventet at overgangen skulle gå i orden.
– Glimt har fått det de har bedt om. Jeg har snakket med Frode (Thomassen, daglig leder, journ.anm) om budet, og han beskriver det som et drømmebeløp. Så nå må jeg bare gå utifra at de får det til, fortalte Junker til Eurosport.
– Er Kayserispor det eneste alternativet per nå?
– Det er ikke det eneste, men det er de som har bydd mest. De er førstepri og der vi har kommet lengst i forhandlingene, sa Junker.
I pressemeldingen skriver Glimt videre at årsaken til at de har trukket seg gjelder tilstrekkelig sikkerhet for at overgangssummen blir betalt, og at overgangen er rammet inn i en kjent og normal struktur.
Kasper Junkers agent, Christian Bysted Christensen, har ikke besvart Eurosports hendvendelser denne søndagen.
Bodø/Glimt har i løpet av de siste fem årene hatt dårlige erfaringer i tilsvarende overgangssaker, noe som gjør at klubben har et særlig behov for at overgangene er sikret med nødvendige garantier og har en forutsigbar struktur, skriver klubben.
Eliteserien
Tar skylda og beklager – Jeg føler meg som en syndebukk
9 TIMER SIDEN
Eliteserien
Heiet på Rosenborg som liten: – Jeg står for valget jeg gjorde
9 TIMER SIDEN