• Jens Petter Hauge og U21-landslaget møter Gibraltar U21 på fredag kl. 18.00. Se kampen på Eurosport Norge og Dplay. Sikre deg tilgang her!
BODØ/OSLO (Eurosport.no):
Det er mye interesse rundt de unge Glimt-guttene, og spesielt Jens Petter Hauge og Patrick Berg har fanget europeiske klubbers interesse. Men om noen av dem var interesserte i å hente talentene allerede i høst, så må de tro om igjen.
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
I GÅR PÅ 09:55
Daglig leder i Bodø/Glimt, Frode Thomassen, forteller nemlig til Eurosport.no at de ikke har noen planer om å selge.
– Vi har ikke tenkt til å tømme stallen selv om det kan ligge noen kortsiktige penger der. Vi har tenkt til å bygge for å se hva vi kan få til sammen, sier han.

– Vi skal styrke oss

Flere spillere har allerede sagt at de ønsker å bli med på reisen de nå har begynt på, helt til slutten. Blant dem er Jens Petter Hauge, som har sagt fra seg muligheten til å dra til Cercle Brugge i sommer.
I tillegg er Patrick Berg tatt ut på landslaget for første gang, og har imponert landslagssjef, Lars Lagerbäck.
Faktisk er det mer sannsynlig at det kommer spillere inn, enn at noen forsvinner. Så lenge Kjetil Knutsen føler det er behov for det, og det passer klubbens profil og økonomi.
– Jeg tror spillerne våre stort sett vil være med å se hvor langt dette eventyret kan gå, og fra en klubbside så skal ikke vi svekke oss i et overgangsvindu. Vi skal styrke oss. Så et like relevant spørsmål er hvem som skal inn, forteller Thomassen.
Hør hva Hauge tenker om Europa-spill her:
:

Jakter suksess i Europa: – En av grunnene til at jeg ble værende i Glimt

Suksess holder spillerne i klubben

Ti poeng skiller ned til Molde på tabellen, og i Europa League trakk de selveste AC Milan på San Siro, dersom de skulle ta seg videre fra oppgjøret mot FK Zalgiris fra Litauen.
Sånt holder spillere i klubben, skal vi tro Thomassen.
– Det er åpenbart at det finnes spillere hos oss som kan ta steget ut til bedre ligaer enn den norske, men samtidig så tenker vi at vi er så attraktive der vi står i dag, at vårt hovedfokus er å bygge videre på det vi allerede har. Vi er ikke der at vi bare skal fylle pengebingen, men vi jobber med å bygge et sportslig produkt, sier han.
Og hvis det faktisk skulle bli noen salg, så skal det komme høye bud for å lokke noen vekk.
– Vi skal være med guttene på deres reise til større klubber og større ligaer. Men sånn som vi spiller nå så må jo prisen så klart være i tråd med den kvaliteten de representerer. Da er det jo også klubber som ikke er interessante, hverken for spillerne eller klubben, forteller Thomassen.
Sett denne?

Fortsatt ingen avklaring rundt Glimt-framtiden: – Vi er i dialog

UEFA Europa Conference League
Hissig Mourinho kranglet etter ny Glimt-bragd: – Ekstrem vinnerskalle
04/11/2021 PÅ 23:08
UEFA Europa Conference League
Glimt rystet Mourinho og Roma igjen – utlignet på dramatisk vis
04/11/2021 PÅ 21:54