• Følg hvert spark på ballen i Eliteserien på discovery+ og Eurosport.no
Under Rosenborgs siste treningsøkt før kampen mot Tromsø, skulle trønderne kun terpe det aller siste før et nytt viktig Eliteserie-oppgjør på Lerkendal.
Noe av det som helst sikkert skaper aller mest hodebry for trenere er nok skader som dukker opp på det mest ubeleilige tidspunktet, og nettopp det skjedde for RBKs ferske forsvarsspiller Adrian Pereira lørdag. Under trening skulle rogalendingen komme seg forbi stopper Even Hovland, men det var ikke bare enkelt.
Eliteserien
Solbakken med Molde-stikk: – Så fikk jeg sagt det også
23/09/2022 KLOKKEN 11:52
– Det var litt unødvendig av meg. Jeg skulle runde Hovland, og han er ikke så liten da, så da endte jeg oppe med å falle. Armen hang igjen og skulderen gikk ut av ledd, gjenfortalte Adrian Pereira da Discovery fikk prate med han i pausen under kampen mot Tromsø søndag kveld.

– Føles greit

Det er fortsatt uklart hvor ille smellen til Pereira er, for mandag kveld opplyser RBK-lege Reidar Due at klubben trenger mer tid til å konkludere. Litt tidligere, samme kveld, gjennomførte nysigneringen en scan og tok bilder av skulderen.
Det var derimot en Adrian Pereira ved godt mot som møtte Discovery søndag.
– Det føles greit nå. Litt vanskelig å lage mat og sånne ting, men det går seg nok til, smilte han.
Se intervjuet med Adrian Pereira her, der han også forteller hvordan han opplevde situasjonen der broren Jonas Pereira falt urørlig om på Ranheim stadion.

RBK-spilleren så broren ligge urørlig på banen: – Aldri vært så redd

Oppløftende nyheter for Vagić

En annen Roseborg-spiller som heller ikke var en del av troppen mot Tromsø er Pavle Vagić, som er ute med en lyskeskade. Overfor Discovery opplyser Rosenborgs klubblege Reidar Due at skaden til Vagic ikke er av det alvorlige slaget.
– Vagić fikk en lyskekjenning på trening. Ingen fersk lyskestrekk påvist. Tilbake på trening fra onsdag, og han er med for fullt i løpet av neste uke, skriver Due i en SMS.
Rosenborg så lenge ut til å spille uavgjort på eget gress mot Tromsø, for det stod 2-2 helt inn i overtiden av overtiden – før Stefano Vecchia dukket opp på bakerste stolpe og sikret trepoengeren. Med det passerer RBK Lillestrøm på tabellen, og trønderne ligger nå kun ett fattig poeng bak Kristiansund på bronseplass.
Se høydepunktene fra Rosenborg - Tromsø her:

Se høydepunktene: Rosenborg avgjorde på overtid av overtiden

Eliteserien
VIF politianmelder supporter etter pyrokasting: – Dette reagerer vi sterkt på
23/09/2022 KLOKKEN 09:11
Eliteserien
Sa nei til Rosenborg-forlengelse: – Vanskelig og trist
22/09/2022 KLOKKEN 10:39