Malmö FF-spilleren leies ut til Stabæk. Dette bekrefter den svenske toppklubben på sine hjemmesider.
Avtalen gjelder i utgangspunktet for 2020-sesongen, men bæringene melder også at de har sikret seg opsjon på kjøp.
Gall blir dermed Stabæks andre tilskudd på kort tid. Tidligere onsdag ble det klart at stortalentet Kaloyan Kalin Kostadinov forlater Sandnes Ulf til fordel for Bærum-klubben.
Eliteserien
Kunstkritiker Hulsker om oppsiktsvekkende drakt: – Samtidskunst
6 TIMER SIDEN
25-åringen var i fjor sterkt linket til Vålerenga, men utlånsavtalen ble aldri noe av. Den offensive midtbanespilleren var tiltenkt å fylle tomrommet etter Chidera Ejuke, som ble solgt til Heerenveen.

Får skryt av Eurosport-ekspert

Eurosports fotballekspert Joacim Jonsson kjenner godt til spilleren.
– De henter fra riktig hylle, og det er positivt. Han er en meget god spiller, som kan bekle både tierrollen og kantrollen, sa svensken da VIF så ut til å sikre seg fransk-amerikaneren i fjor sommer.
Jonsson beskrev Gallo som en blanding av Ejuke og Bård Finne.
– Han liker å ha ballen i beina, og er god til å bruke den, sa Eurosports ekspert, som også meldte sin begeistring for Stabæk-signeringen onsdag formiddag:

Innholdsrik karriere

Gall flyttet til USA som syvåring sammen med familien, og spilte for både DC United og Real Salt Lakes akademier. I 2011 gikk turen tilbake til Frankrike og Lorient, før han i 2014 returnerte til statene for å spille for Columbus Crew.
I 2016 startet eventyret i Sverige, hvor han etter å ha scoret ni ganger på 24 opptredener for Nyköpings ble hentet til GIF Sundsvall året etter. Der imponerte Gall også, og etter ni mål på 37 kamper ble han i fjor sommer klar for storklubben Malmö.
Midtbaneprofilen fikk en lovende start på karrieren i lyseblått, og i november 2018 fikk han sin landslagsdebut for USA. Samme høst fikk han også sine første minutter i Champions League.
Men etter 7 målpoeng på 12 kamper i debutsesongen, gikk det tråene i 2019 for Gall. Amerikaneren figurerte kun i 16 av 30 seriekamper, hvor han noterte seg for tre målpoeng.

Indre bane i karantene: Inge André Olsens elleville historier fra 22 år i Stabæk

Eliteserien
Slapp «bare» inn ett: – Dette poenget kan bety alt
7 TIMER SIDEN
Eliteserien
– Finner ikke rytmen som gjør at vi glir gjennom som varm bæsj i kram snø
7 TIMER SIDEN