Populære sporter
All sport
Vis alt

Ble fulgt av flere utenlandske klubber – nå er han klar for Eliteserien

Espen Blaker

Oppdatert 18/05/2020 klokken 12:04 GMT+2

Kamerunske Faris Pemi Moumbagna har valgt å fortsette karrieren i norsk fotball.

pemi

Foto: Eurosport

Den 19 år gamle kameruneren har signert for Kristiansund. Det bekrefter klubben på sine hjemmesider.
– Dette har utvilsomt vært den mest krevende signeringen KBK har gjennomført, både fordi vi måtte vente lenge på visum og fordi nedstengningen av Norge ble iverksatt dagen etter Pemi Faris hadde ankommet. Tålmodigheten til spiller, agent og oss som klubb har blitt satt på prøve, men alle involverte har vært nødt til å ta innover seg den spesielle situasjonen verden har vært i de to siste månedene, sier sportslig leder i KBK, Kenneth A. Leren.
Spilleren selv er også fornøyd med å endelig komme til Norge.
– Jeg veldig glad for å signere med Kristiansuund. Det har vært en lang reise på mange måter. Nå ser jeg fram til å gjøre mye bra sammen og vinne kamper. Dette er den beste plassen for å prestere for meg, sier Pemi.
I fjor var han en del av den amerikanske MLS-klubben Philadelphia Union. Pemi har også kamper for U20-landslaget til Kamerun.
– Faris er en spiller med bra fart og fysikk, en god venstrefot og et stort utviklingspotensial. Han har vært fulgt av flere klubber utenfor Norge, men har altså valgt å gjøre det vi mener er et karrieremessig klokt valg og fortsette utviklingen sin i KBK, sier Leren.
Pemi er den andre afrikanske unggutten KBK signerer denne forsesongen. I februar hentet de Senegals U20-kaptein Ousseynou Cavin Diagne.
picture

Her er Eliteserie-klubbene som må få på plass erstattere

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame