Den 19 år gamle kameruneren har signert for Kristiansund. Det bekrefter klubben på sine hjemmesider.
– Dette har utvilsomt vært den mest krevende signeringen KBK har gjennomført, både fordi vi måtte vente lenge på visum og fordi nedstengningen av Norge ble iverksatt dagen etter Pemi Faris hadde ankommet. Tålmodigheten til spiller, agent og oss som klubb har blitt satt på prøve, men alle involverte har vært nødt til å ta innover seg den spesielle situasjonen verden har vært i de to siste månedene, sier sportslig leder i KBK, Kenneth A. Leren.
Eliteserien
Rossbach om vrakingen: – Må finne tilbake formen
4 TIMER SIDEN
Spilleren selv er også fornøyd med å endelig komme til Norge.
– Jeg veldig glad for å signere med Kristiansuund. Det har vært en lang reise på mange måter. Nå ser jeg fram til å gjøre mye bra sammen og vinne kamper. Dette er den beste plassen for å prestere for meg, sier Pemi.
I fjor var han en del av den amerikanske MLS-klubben Philadelphia Union. Pemi har også kamper for U20-landslaget til Kamerun.
– Faris er en spiller med bra fart og fysikk, en god venstrefot og et stort utviklingspotensial. Han har vært fulgt av flere klubber utenfor Norge, men har altså valgt å gjøre det vi mener er et karrieremessig klokt valg og fortsette utviklingen sin i KBK, sier Leren.
Pemi er den andre afrikanske unggutten KBK signerer denne forsesongen. I februar hentet de Senegals U20-kaptein Ousseynou Cavin Diagne.

Her er Eliteserie-klubbene som må få på plass erstattere

Eliteserien
Peker på forskjeller mellom Knutsens og Eggens 4-3-3: – Ingen blåkopi
EN DAG SIDEN
Eliteserien
Tilbake i manesjen etter turbulent vår: – Det var riktig å gi seg
14/09/2021 PÅ 07:49