Populære sporter
All sport
Vis alt

Koteng og Horneland ble enige på bakrommet: – Beslutningen kom fort

Oppdatert 26/06/2020 klokken 17:28 GMT+2

RBKs styreleder Ivar Koteng forklarer hva som skjedde i timene etter tapet for Bodø/Glimt torsdag.

Brakka

Foto: Eurosport

Eirik Horneland og Ivar Koteng møttes på tomannshånd rett etter kampen mot Glimt, der de bestemte seg for å skille lag. Like etter involvere de resten av Rosenborg-ledelsen for å ta det opp i plenum.
Det sier RBKs styreleder til Eurosport på dagens pressekonferanse fra Trondheim.
– Vi satt oss ned rett etter kampslutt, der vi kjapt ble enige om at vi ønsket å skille lag. Konklusjonen kom kun etter noen få minutter, og vi følte derfor at vi måtte involvere flere, sier Koteng.

Utelukker ikke Hareide-prat

Det har vært noen intense dager i Trondheim den siste uka, og under dagens pressekonferanse kunne Koteng fortelle at han og Horneland møttes for en prat søndag.
– Eirik sendte meg en SMS søndag morgen, og kom på besøk hos meg like etterpå. Han hadde et ønske om å få litt mer energi i laget, og vi skulle prøve å gjøre noe som skulle løfte oss, forteller han videre.
Med Eirik Horneland ute av sjefstolen på Lerkendal, begynner automatisk en ny prosess med å finne en erstatter for rogalendingen. Tidligere dansk og norsk landslagssjef Åge Hareide har dukket opp som et hett navn de siste dagene.
Ivar Koteng utelukker ikke at han har møtt Hareide.
– Jeg ønsker ikke å kommentere om jeg har møtt noen.

Svarer Skammelsrud

Avgangen til Eirik Horneland har engasjert mange med tilknytning til RBK. Tidlig fredag morgen kom Rosenborg-legenden Bent Skammelsrud med kraftig skyts, der han blant annet mente at RBK-styret – med Koteng i spissen – er nødt til å se seg selv i speilet.
Skammelsrud uttalte videre at styret har lagt ekstra prestisje i prosjekt Horneland. Det avfeier Ivar Koteng på dagens pressekonferanse.
– Der tar han feil. Rosenborg har ikke lagt noe mer prestisje i å ansette Horneland enn med andre trenere, sier Koteng til Eurosport.
Se høydepunktene fra Rosenborg-Bodø/Glimt her.
picture

Se høydepunktene: Rosenborg - Bodø/Glimt 2-3

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame