Populære sporter
All sport
Vis alt

Bjørkan: – Er åpen for å hente flere spillere hvis vi finner de rette

Christine Skarstein Olsen

Oppdatert 09/05/2020 klokken 16:15 GMT+2

Sportssjef i Bodø/Glimt, Aasmund Bjørkan, utelukker ikke at det kommer flere spillere inn før sesongstart, og vet at de må ha inn en keeper.

Aasmund Bjørkan

Foto: Scanpix

Etter at det torsdag ble klart at Eliteserie-sesongen kan starte 16. juni, vil det også åpne et overgangsvindu i forkant av starten. Bodø/Glimt har tidligere vært klar på at de skal ha inn en erstatter for Ricardo Friedrich, noe sportssjef Aasmund Bjørkan også sa til Eurosport i sendingen torsdag.
– Du har hvert fall helt rett at i utgangspunktet så har vi en keeper på kontrakt og vi kommer nok helt sikkert til å gå inn i sesongen med to keepere, sier Bjørkan til Eurosport.
– Ellers så, jeg skal være ærlig nok til å si at vi føler at vi også har en bra tropp. Den belastningen som kommer til å bli i år, kommer nok til å bli ekstrem og det blir utrolig viktig å ha en tropp som kan håndtere det. Vi er åpen for å hente flere spillere hvis vi finner de rette spillerne. Men det vi vet vi skal ha inn, er en keeper, la han til.
I mars ble det kjent at Glimt hadde pekt ut Odd-keeper Egil Selvik som deres erstatter. I slutten av samme måned kunne Eurosport erfare at det hadde kommet inn et bud på 22-åringen fra Glimt på omkring 800-900 000 kroner.
Sportssjef i Odd, Tore Andersen sa på generelt grunnlag at klubben ikke kunne kvitte seg med noen keepere da.
– Vi har to keepere, og vi må ha de to. Skal noen av keeperene gå dette vinduet må vi ha inn en annen. Og det har vi ikke jobbet noe med, sa sportssjef i Odd, Tore Andersen til Eurosport da.
Fredag meldte Telemarksavisa at Glimt nok en gang hadde tatt kontakt med Odd i håp om å få til en avtale rundt Selvik denne uken, men skal ifølge Selvik selv ha fått nei.
– Odd vil ikke forhandle, sier 22-åringen til avisen.
Glimt har denne sesongen hentet inn Kasper Junker fra Horsens, Ola Solbakken og Aleksander Foosnæs fra Ranheim, Alfons Sampsted fra Norrköping, Sammy Skytte fra Midtjylland og Sebastian Tounekti fra Tromsdalen.
Sett denne?
picture

Derfor valgte Godset-treneren denne spillestilen

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame