Populære sporter
All sport
Vis alt

Bjørdal storspilte i ny Vålerenga-triumf: – Han er «on fire»

Carl Henning Biørnstad

Oppdatert 03/10/2020 klokken 23:16 GMT+2

Vålerenga er fortsatt ubeseiret på hjemmebane etter ny sterk seier på Intility. Mjøndalen derimot står nå med seks strake tap på rad, og varsellampene begynner virkelig å lyse for Vegard Hansen og resten av bruntrøyene.

Vålerenga-jubel

Foto: Scanpix

Vålerenga - Mjøndalen 4-1
– Han er «on fire» nå, sunnmøringen, ropte regelrett Eurosport-kommentator Asbjørn Myhre idet en auforisk Vålerenga-benk jublet for Henrik Bjørdals andre scoring på under ett minutt.
3-1-scoringen var av det bisarre slaget, for drøye sekunder etter at samme mann hadde sendt VIF i føringen på en corner, snappet sunnmøringen ballen like etter Mjøndalens avspark. Nysigneringen stormet framover og fyrte av et langskudd i retning Sosha Makani. Uheldigvis for iraneren skiftet ballen retning etter å ha truffet en hvitkledd spiller, og ballen trillet dermed utakbar inn i nettet bak MIF-keeperen.
– Det er et lag i flyt og et lag i veldig uflyt her ute, fortsatte Myhre idet Mjøndalen nok en gang trillet i gang kampen.
Med to kjappe scoringer i sekken, samt to kasser av Bård Finne, ble det en ny tung kveld for Vegard Hansen og Mjøndalen.
Se hva Henrik Bjørdal hadde å si etter kampslutt. Saken fortsetter under videoen.
picture

Fagermo tordnet i garderoben: – Aldri sett han så sint

– Lenge siden jeg har hatt griseflaks

Henrik Bjørdal stjal overskriftene i den andre omgangen, men også Vålerengas toppscorer denne sesongen kunne sette seg fornøyd ned på benken da han ble byttet ut drøye ti minutter før slutt.
– Det er lenge siden jeg har hatt griseflaks, sa målscorer Bård Finne til Eurosport i pausen, etter at han kun noen minutter tidligere hadde sendt Vålerenga i ledelsen med et langskudd som altså gikk via en fomlete Sosha Makani og i nettet.
Scoringen kom på best tenkelig tidspunkt for Fagermo, for med en omgang der Mjøndalen for alvor yppet seg mot et tamt hovedstadslag, var det det kongeblå formlaget som tok første stikk like før pause. Det hjalp lite for MIF at Tollås Nation satt ballen i eget nett, for Vålerenga var nok en gang det beste laget på Intility – der de fortsatt er ubesiret denne sesongen.
For Mjøndalen sin del står de brunkledde nå oppført med seks strake tap, og det begynner å brenne kraftig under beina til Vegard Hansen og de andre MIF-aktørene. Neste runde tar de imot Kåre Ingebrigtsen og Brann på Consto arena, før de skal opp mot både Glimt i Bodø og Molde på eget kunstgress.

Slik stilte lagene

Vålerenga (4-3-3): Klaesson - Borchgrevink, Tollås Nation, Näsberg, Adekugbe - Bjørdal, Lekven, Shala - Sahraoui, Kjartansson, Finne
Mjøndalen (4-4-1-1): Makani - Eriksen, Nakkim, Solholm Johansen, Dragsnes - Sveen, Aasmundsen, Twum, Ovenstad - Liseth - Brustad
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame