Viking - Kristiansund: 1-2
Etter å ha fått hørt det av Eurosports eksperter om at Veton Berisha ikke kan score mål, svarte han med en scoring tidlig i kampen. Men Kristiansund snudde kampen etter scoringer av Olaus Skarsem og Dan Peter Ulvestad.
Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23
– Deilig. Det er fantastisk. Det er den beste følelsen dette. Føler egentlig at vi ikke var i nærheten av det vi ønsket fra starten av, men så blir det en pauseprat også klarer vi å reise oss i andre omgang og da ser du hva som ligger i det laget her og da var det en helt annen lidenskap. Da jobbet man for hverandre, man var fremoverlent i spillet, man sprang nok, man spurtet nok og det var et lag. Det er stor forskjell på de to omgangen vi spiller i dag og heldigvis holdt det til en herlig seier, sa KBK-trener Christian Michelsen etter kampen.
Dermed gikk Viking på sitt syvende tap for sesongen.
– Jeg synes vi var altfor upresise i andre omgang og gav ballen altfor lett fra oss og dermed fikk vi et trykk imot oss i steden for at vi spilte over på deres banehalvdel. Skaper ikke så mange store sjanser før de utligner, men den utligningen er jo en håpløs balltabbe av oss midt på deres halvdel, så kontrer de og går rett opp å scorer. En flott scoring, sa Viking-trener Bjarne Berntsen etter kampen.
Se intervjuet med Berntsen her. Saken fortsetter under:

Viking-treneren om Ibrahimaj: – Håper frustrasjonen skyldes han selv

Svarte ekspertene

Viking kom fra et tungt tap mot Rosenborg i forrige runde, mens Kristiansund kom fra seier mot Sandefjord. Før kampen var det diskusjon i Fotball Direkte-studio om hvem som skulle score målene for Viking.
– Vi snakker om hvem som skal avgjøre kampene for KBK. Hvem skal avgjøre kampene for Viking? Det er et enda større spørsmål. Først var det Brann-tilhengerne som tenkte at Veton Berisha skulle bli en frelser og score masse mål, så var det Viking-tilhengerne. Men Veton Berisha er jo ikke den type spissen. Han er lik Kastrari. Han er en signalspiller, en herfører. Han er enorm å ha på sitt eget lag, men han har aldri scoret mål i sin karriere. Det er ingenting som tilsier at han skal begynne å gjøre det nå, sa Eurosports ekspert Joacim Jonsson i Fotball Direkte.
Kjetil Rekdal trodde heller ikke det var mulig å gjøre Berisha til en storscorer.
– Nei, det tror jeg ikke. Men du kan gjøre at han scorer på noen prosent høyere effektivitet enn det han har, sa han før kampen mot Kristiansund.
Se diskusjonen her. Saken fortsetter under:

Ekspertene om Berisha: – Hvem skal avgjøre kampene for Viking?

Og Berisha skulle svare ekspertene ganske kjapt etter kampen var blåst i gang. Etter kun 12 minutter satte han inn den første scoringen for Viking. Joe Bell la inn ballen på corner hvor Berisha ventet og headet den i mål. Dermed hadde han allerede svart ekspertene.
– Veton Berisha scorer mål i en fotballkamp dere!, utbrøt Eurosports Petter Bø Tosterud etter scoringen.
Laget gikk til pause med en 1-0-ledelse.

Snudde kampen

Men dette skulle ikke stå seg hele veien for etter 65 minutter spilt utlignet Olaus Skarsem for bortelaget som smalt ballen i mål. Og med tre minutter igjen av ordinær tid tok KBK ledelsen på SR Bank Arena. Dan Peter Ulvestad headet inn scoringen og sendte Kristiansund til himmels.
Viking var nær å utligne fire minutter på overtid, men KBK forhindret det. Dermed endte det med seier til Kristiansund mot Viking.
– Vi tar tak i andre omgang og det var bra for i første er vi misfornøyd med det vi gjør. Vi går i oss selv i pausen og det vi gjør i andre det skal vi være bekjent av, sa målscorer Ulvestad etter kampen.
Se høydepunktene her. saken fortsetter under:

Kristiansund snudde mot Viking og sikret tre poeng

Frustrert

Da Ylldren Ibrahimaj ble byttet ut etter 75 minutter uttrykte han tydelig frustrasjon mot andreomgangen.
– Vi havner i en veldig dårlig periode fra første sparket i andre omgang. Jeg vet ikke hva som skjer, det skjedde det samme på Lerkendal mot Rosenborg at vi hadde en veldig bra førsteomgang også kom vi ut i andre omgang og det er litt dødt gjennom hele laget. Jeg vet ikke hva jeg skal si. Det er skuffelse, sa han til Eurosport etter kampen.
– Er det deg selv du er forbannet på eller er det laget?
– Det har jeg ikke så mye å si til egentlig. Vi spiller en veldig dårlig andreomgang, det er det eneste jeg kan si.
Viking-treneren hadde dette å si om utbruddet til Ibrahimaj.
– Jeg håper frustrasjonen skyldes at han har en altfor dårlig kamp selv og ikke skylder på andre, sa han.
– At frustrasjonen skyldes han selv altså?
– Ja, jeg håper det er det frustrasjonen skyldes for det han viste i dag er langt i fra det vi vet han er på sitt beste.
– Hva tenker du på da?
– Prestasjonen hans er for dårlig og jeg vet hvor god han kan være og da forventer både jeg og han en langt bedre prestasjon enn det han viste i dag. Men det er ikke han alene, det er laget som helhet. Jeg synes det er helt greit at de tar ut frustrasjonen, men la det gå ut over seg selv først, før de eventuelt lar frustrasjonen gå ut over andre, sa Viking-treneren.
Neste kamp for Viking er borte mot Aalesund søndag 9. august klokken 18.00, mens Kristiansund møter Start. Kampene kan du se på Dplay.
Se intervjuet med Ylldren Ibrahimaj:

Tydelig frustrert: – Vi spiller en veldig dårlig andreomgang. Det er det eneste jeg kan si

Eliteserien
Alt annet enn Grill-vær i Bergen – ny tabbe og Viking-triumf i fotballparodi
28/10/2021 PÅ 17:52
Eliteserien
Viking muret igjen og vant mot Godset: – Sinnssykt deilig
17/10/2021 PÅ 17:07