– Jeg håper vi kommer i gang snart, og at myndighetene gjør det mulig med fotball. Da får vi gitt litt glede til folket. Jeg tror mange er sulteforet på fotball nå, melder han til Eurosport.no på telefon.
Rogalendingen håper fraværet av den norske ligaen gjennom koronatiden gjør at interessen rundt våre hjemlige lag skal blomstre opp igjen. At Eliteserien skal returnere med et smell og nytes av et større antall mennesker. Man skal ikke ta norsk fotball for gitt, sier 27-åringen.
Eliteserien
Rossbach om vrakingen: – Må finne tilbake formen
4 TIMER SIDEN
– Også håper jeg folk setter litt ekstra pris på Eliteserien når den kommer tilbake: at folk setter litt ekstra pris på vår egen fotball!
Se helgens sendeskjema på Eurosport Norge:

– Må slutte å se til England

Eirik Ulland Andersen ble skadet på denne tiden i 2019. Siden det har han ikke spilt en eneste tellende kamp. Få vet like godt som han hvor mye norsk fotball kan savnes.
Han oppfordrer norske fotballfans til å senke blikket og kikke litt mer på det vi har her hjemme.
– Folk må slutte å se til England og sette litt pris på det vi har i Norge. Se på det man får til i Sverige med supporterkulturen der. Det er ingen grunn til at vi ikke skal få til det her i Norge, mener han.
Både spillerne, klubbene og hele produktet fortjener bedre, mener den tidligere Strømsgodset-, Hødd-, Vard- og FKH-spilleren.
– Når man snakker med folk er de mer opptatt av det som skjer i Premier League. Jeg synes det er mye underholdningsverdi i Eliteserien, og jeg synes ligaen fortjener mer oppmerksomhet fra det norske folk.
Sett den nyeste Indre Bane?

Indre bane i karantene: Abid Raja, VIFs Trøim-hjelp og Asbjørns bønn til norsk fotball

Eliteserien
Peker på forskjeller mellom Knutsens og Eggens 4-3-3: – Ingen blåkopi
EN DAG SIDEN
Eliteserien
Tilbake i manesjen etter turbulent vår: – Det var riktig å gi seg
14/09/2021 PÅ 07:49