Begge klubbene melder på sine nettsider at Glimt har hentet Høibråten - som på bildet er i aksjon for Strømgodset mot sitt nye lag - fra Sandefjord.
– Det er veldig spennende det som skjer her oppe. Det er egentlig bare å se på fjoråret, på hvor bra Glimt gjorde det da. I tillegg er det en forankret filosofi i måten ting skal gjøres på og hvordan fotball skal spilles her. Det appellerer veldig til meg og måten jeg spiller fotball på. Jeg tror vi, klubben og jeg, kommer til å være en bra match, sier midtstopperen til glimt.no.
Eliteserien
Her er dagens gladmelding: Full gjenåpning for idretten
EN TIME SIDEN
Kontrakten varer ut 2023, og han flytter nordover med samboeren.
Han var på plass i Bodø onsdag, og Avisa Nordland kunne fortelle om en spesiell situasjon da han ankom med flyet.
For på flyplassen traff han nemlig på Vegard Bergan, som skulle motsatt vei. Høibråten erstatter lysluggen som etter alt å dømme blir klar for Start.
– Veldig spesielt å møtes på denne måten. Marius ringte meg i går og spurte meg litt om Bodø og Glimt. Jeg anbefalte ham på det varmeste å gripe denne sjansen. Jeg har ikke et negativt ord å si om oppholdet mitt i nord. Jeg skulle gjerne blitt her lenger, men sånn ble det ikke, sier Bergan til avisen om det spesielle møtet.
Den tidligere Odd-spilleren takker Glimt for muligheten han fikk, sier han føler at han har utviklet seg som spiller og at det var stas å spille mange kamper og ta sølv i fjorårets serie.
– Ting snur fort i fotball og nå blir det spennende å se om jeg består den medisinske testen i Start, sier han med et smil til AN.

Disse spillerne har noe å bevise i 2020: – Han hadde noen «trivselskilo» i fjor

Eliteserien
Spilte med hjernerystelse: – Ikke tid til å tenke på hva som skjer om fem år
3 TIMER SIDEN
Eliteserien
FHI og Helsedirektoratet gir grønt lys for fulle tribuner neste uke
6 TIMER SIDEN