Tirsdag ble det klart. 23 år gamle Egil Selvik fra Ganddal går fra Odd til Haugesund. Det bekrefter hans nye klubb på sine nettsider.
– Jeg fikk vite om interessen fra FK Haugesund tidlig i desember og hadde en god samtale med Jos og Sebastian som overbeviste meg om at dette var klubben for meg, sier 23-åringen.
Eliteserien
Se høydepunktene: HamKam spolerte festaften på Valle
EN TIME SIDEN
Det kan Haugesund se seg fornøyd med, for de skal ikke ha vært den eneste klubben som viste interesse.
– Det var flere klubber på banen, men FK Haugesund var de mest konkrete og jeg har en veldig god følelse på det å komme hit, sier sandnesbuen til Haugesunds egne nettsider.
Keeperen har vært andrevalg i Odd, og ser fram til å starte den nye hverdagen på Haugalandet.
– Jeg har hatt en god treningshverdag de siste to årene i Odd og jobbet godt både fysisk og mentalt. Det å komme hit er på mange måter en "oppvåkning" og jeg er veldig sugen på å komme i gang i nye omgivelser, sier Selvik.
I tillegg til to kamper for Odds Ballklubb, står den 187 cm høye sisteskansen med tre offisielle kamper for Sandnes Ulf og 32 kamper for Nest-Sotra. Han har også representert G19-landslaget en gang.
Nå er FK Haugesund fornøyd med å ha den unge keeperen i sin stall.
– Vi har alltid som mål å ha en sterkest mulig keepertrio der alle er med og pusher hverandre i treningshverdagen. Konkurransesituasjonen på keeperplass er nå veldig sterk ved inngangen til den kommende sesongen og i Egil får vi en ung og ambisiøs keeper som er ekstremt sulten på å vise seg frem i nye omgivelser, sier Opedal.
Selvik slutter seg til sin nye klubb 25. januar og avslutter dermed sin tid i Odd.
– Det er viktig og riktig at Egil får spilletid på det høyeste nivået. Det får han i Haugesund. Egil har vært svært profesjonell her i Odd og vi ønsker han hell og lykke videre i sin fotballkarriere, sier hovedtrener i Odd, Jan Frode Nornes til klubbens hjemmeside.
Eliteserien
Se høydepunktene: Molde tok alle tre poengene med fra Sunnmøre
EN TIME SIDEN
Eliteserien
Se høydepunktene: Viking med tremålsseier over Jerv
EN TIME SIDEN