Populære sporter
All sport
Vis alt

Bekreftet: Her er Glimts nye keeper

Stein-Erik Stormoen

Oppdatert 12/06/2020 klokken 10:08 GMT+2

Joshua Smits er presentert som ny målvakt for fjorårets sølvvinnere.

Joshua Smits kan være Glimts nye keeper.

Foto: Getty Images

Han har skrevet under på en kontrakt ut 2023.
– Det er et bra steg for min karriere å komme til Glimt. Dette er en mulighet for meg å spille på det høyeste nivået i Norge, fortsatt være i Europa og ikke minst ha mulighet til å spille Europe League-kvalik. Jeg hadde også en god samtale med team manager Håvard Sakariassen som gjorde meg veldig trygg på at Glimt er rett, sier Smits i pressemeldingen.
Den 190 centimeter høye nederlenderen har allerede vært på plass i Bodø i noen dager. Han var eid av Almere City som befinner seg på nivå to i Nederland. Han har tidligere vært lagkamerat med den tidligere Glimt-keeperen Hannes Thór Halldórsson i NEC Nijmegen.
– Joshua er en god keeper og en fin fyr, han og Bodø blir en god match, sier tidligere Glimt-keeper Hannes Thór Halldorsson til Eurosport.no.
Helt siden den populære kapteinen Ricardo Friedrich forlot Bodø/Glimt har klubben jaktet en erstatter.
– Sett fra utsiden er det helt rett. Vi hadde troi og håp om å få Ricardo Friedrich med oss i hvert fall ett år til. Det jobba vi med ganske lenge. Også jobbet vi en stund med Egil Sandvik som du vet, så kom koronaen og forstyrret hele bildet. Det har vært et veldig kronglete overgangsvindu å agere i, sa daglig leder Frode Thomassen til Eurosport.no for et par dager siden.
picture

Jobber med å hente hjem Rosenborg-helten tidligere – dette er Ciljan-status

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame