Populære sporter
All sport
Vis alt

Bekrefter møter om det sportslige – utelukker at det er noe nytt rundt Bohinens framtid

Carl Henning Biørnstad

Publisert 10/08/2020 klokken 16:01 GMT+2

Det er liten tvil om at det har lagt seg noen mørke skyer over Sunnmøre de siste månedene. Det spekuleres rundt Lars Bohinens AaFK-framtid, men styreleder Jan Petter Hagen fastlår at det ikke er noe nytt på trenerfronten.

Aalesunds styreleder Jan Petter Hagen

Foto: Scanpix

  • Se Rosenborg - Aalesund søndag fra klokken 20:30 på Eurosport Norge. Dplay og Eurosport Player. Sikre deg tilgang her.
– Vi diskuterer det sportslige hele tiden, men det er ikke noe nytt siden før helgen, sier styreleder i Aalesund Jan Petter Hagen til Eurosport.
Torsdag skrev nemlig Sunnmørsposten at toppene i AaFK har sittet i møter for å diskutere de sportslige prestasjonene i klubben de siste månedene.
Daglig leder i Aalesund Geir Vik la ikke skjul på hovedtrenerens rolle i klubben har vært en del av den løpende vurderingen på møtene, men la også til at klubben ofte avholder møter om de sportslige prestasjonene.
– Styret i AaFK møtes jevnlig og i tillegg møtes vi ad hoc (når nødvendig). Slik situasjonen er nå er naturligvis de sportslige resultatene hovedtema. Hovedtrener er på alle styremøter på de saker som angår A-laget, og vi har selvsagt diskutert de svake resultatene og hva som kan gjøres for å snu trenden med han, sa AaFK-sjef Geir Vik til Sunnmørsposten torsdag.
TV2 melder mandag ettermiddag at styret i Aalesund diskuterer Bohinens framtid i klubben, men til Eurosport avviser styrelederen at det er noe nytt på trenerfronten.
– Det er ikke snakk om noe nytt siden torsdag, nei, bekrefter Jan Petter Hagen til Eurosport, og viser til Sunnmørspostens oppslag samme dag.
Niklas Castro sikret ett poeng til Aalesund med sin straffescoring ti minutter før full tid i oppgjøret mot Viking. Laget fra Møre og Romsdal ligger fortsatt på jumboplass etter fjorårets opprykk, med sju poeng på 13 spilte kamper.
Førstkommende søndag venter Rosenborg på Lerkendal for poengdesperate tangotrøyer. Den kampen kan du se fra klokken 20:30 på Eurosport Norge, Dplay og Eurosport Player.
Sett denne?
picture

Presset Bohinen om motgangen: – Jeg har tillit til jeg ikke har tillit lenger

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame