• Se Rosenborg - Aalesund søndag fra klokken 20:30 på Eurosport Norge. Dplay og Eurosport Player. Sikre deg tilgang her.

– Vi diskuterer det sportslige hele tiden, men det er ikke noe nytt siden før helgen, sier styreleder i Aalesund Jan Petter Hagen til Eurosport.

Eliteserien
Kapteinen kan miste Rosenborg-kampen
FOR 2 TIMAR SIDAN

Torsdag skrev nemlig Sunnmørsposten at toppene i AaFK har sittet i møter for å diskutere de sportslige prestasjonene i klubben de siste månedene.

Daglig leder i Aalesund Geir Vik la ikke skjul på hovedtrenerens rolle i klubben har vært en del av den løpende vurderingen på møtene, men la også til at klubben ofte avholder møter om de sportslige prestasjonene.

– Styret i AaFK møtes jevnlig og i tillegg møtes vi ad hoc (når nødvendig). Slik situasjonen er nå er naturligvis de sportslige resultatene hovedtema. Hovedtrener er på alle styremøter på de saker som angår A-laget, og vi har selvsagt diskutert de svake resultatene og hva som kan gjøres for å snu trenden med han, sa AaFK-sjef Geir Vik til Sunnmørsposten torsdag.

TV2 melder mandag ettermiddag at styret i Aalesund diskuterer Bohinens framtid i klubben, men til Eurosport avviser styrelederen at det er noe nytt på trenerfronten.

– Det er ikke snakk om noe nytt siden torsdag, nei, bekrefter Jan Petter Hagen til Eurosport, og viser til Sunnmørspostens oppslag samme dag.

Niklas Castro sikret ett poeng til Aalesund med sin straffescoring ti minutter før full tid i oppgjøret mot Viking. Laget fra Møre og Romsdal ligger fortsatt på jumboplass etter fjorårets opprykk, med sju poeng på 13 spilte kamper.

Førstkommende søndag venter Rosenborg på Lerkendal for poengdesperate tangotrøyer. Den kampen kan du se fra klokken 20:30 på Eurosport Norge, Dplay og Eurosport Player.

Sett denne?

Presset Bohinen om motgangen: – Jeg har tillit til jeg ikke har tillit lenger

Eliteserien
Odd-stjerneskudd forlenger kontrakten – forplikter seg til 2022
FOR EIN DAG SIDAN
Eliteserien
Rosenborg bekrefter medisinsk sjekk for Børven
29/09/2020 PÅ 08:33