Det var TV 2 som først omtalte saken. De hevder også at budet skal lyde på rundt 25 millioner kroner og komme fra Frankrike - nærmere bestemt Toulouse. Det er klubben der tidligere lagkompis Ruben Gabrielsen nå spiller.
Ole Erik Stavrum ønsker ikke gå i detaljer rundt tall men bekrefter overfor TV2.no at de har mottatt et bud på 24-åringen.
Eliteserien
Glimt berget poeng på overtid mot erkerivalen
16/05/2022 PÅ 18:01
– Ja, jeg kan bekrefte det. Men vi gjør ingenting med den saken før etter Bodø/Glimt-kampen på søndag. Fokuset vårt ligger der nå, sa han tidligere fredag.

– Det var et høyt bud

Aursnes har tidligere uttalt til Eurosport.no at dette trolig blir hans siste sesong i Molde, og dermed er det nærliggende å tro at utenlandseventyret er noe mannen fra Hareid tar i mot med åpne armer. Men Eurosports-ekspert Tor Ole Skullerud var overrasket over den høye summen.
– Jeg er ikke overrasket over at han er interessant for større klubben, men det var et høyt bud, sier Tor Ole Skullerud til Eurosport før han legger til:
– I den størrelsen skal det mye til å ikke selge. Det vil overraske meg veldig om et konkret bud i denne størrelsen ikke fører til salg. Om summen stemmer tror jeg Molde selger, forklarer Skullerud.

– Skal noe til å fylle skoene til Aursnes

Molde er det eneste laget som henger med Bodø/Glimt i gullkampen og ligger kun to poeng bak. Dermed blir det en uhyre viktig kamp på søndag når de to lagene møtes, uansett utfall der tror Skullerud at Molde blir svekket i gullkampen om de skulle miste Aursnes.
– Ja, det tror jeg bestemt. Han er en av de spillerne som Erling Moe absolutt ikke vil miste. Ikke fordi det ikke finnes alternativer, for det gjør det. Men Aursnes har sakte med sikkert blitt en av de viktigste, forteller Skullerud.
Molde har en av de bredeste stallene i årets Eliteserie, men Aursnes har blitt såpass viktig at Skullerud ikke ser en umiddelbar erstatter i den nåværende stallen.
– Martin Ellingsen har spilt mye sentral, men han og Etzaz Hussain blir kanskje litt like. Fredrik Sjølstad er et alternativ som jeg har trua på, men som aldri har slått til og fått ut det man håpet og trodde på. Men med tillitt kan det være et bra alternativ, sier Skullerud.
Før han fortsetter:
– Om de selger Aursnes nå blir ikke Molde like solide. Det skal noe til å fylle de skoene der, avslutter Skullerud.
Eurosport.no har forsøkt å komme i kontakt med Ole Erik Stavrum, men han har ikke vært tilgjengelig.

Avslører at «Flow Kingz» er tilbake i studio – Haaland får juling hvis han ikke er med

Eliteserien
Dominerte etter kontroversielt rødt kort: – Det er risikoen ved å legge seg i feltet
11/05/2022 PÅ 18:53
Eliteserien
Høydramatisk da LSK klatret til toppen av tabellen: – Det smaker litt ekstra
18/04/2022 PÅ 18:10