• Se Molde - Sandefjord på discovery+, søndag kl. 17!
– Kjære alle dere som er glade i Molde FK. Det koker rundt Molde FK. For mange har det kokt over. Vi forstår dere godt – og tro oss; spillere trenere og ansatte har hatt det like vondt som dere, skriver klubben i brevet, publisert både på Facebook og Twitter.
De fortsetter med et eget avsnitt rett mot klubbens supportere.
Eliteserien
Fikk gult kort for filming: – Jeg tar det, beklager!
12 TIMER SIDEN
«Kjære, trofaste supportere. Dere har deres fulle rett til å fortvile, kritisere, stille spørsmål og kreve hoder servert på et fat. Fotball er følelser, nedturer, oppturer, jubel og fortvilelse.» heter det i brevet.
Videre skriver de at «fra vår plass innerst i skammekroken forstår vi reaksjonene», at de peker kun på seg selv, mener at det skal stilles skyhøye krav til «Norges beste fotballklubb – til landets sterkeste spillerstall, på landets flotteste stadion.»
Derfor er budskapet at de ber om fornyet tillit søndag, og at en høylytt unnskyldning ikke er nok, men at de må følge opp med handling.
«Søndag skal Sandefjord få merke hvordan såret stolthet vil kanalisere en "farlig" positiv engergi og spilleglede. Sølvet er fortsatt vårt, Europaspill neste sesong er noe vi gleder oss til. Vi er for lengst oppe på hestene igjen.» skriver klubben i brevet som avsluttes med teksten fra Jo Nesbø-låta som spilles når laget scorer:
– Vi gir det vi har, vi tar det vi får. Vi er her når du ligger, og her når du står.
Molde-direktør Ole Erik Stavrum har foreløpig ikke besvart Discoverys henvendelse.
Her diskuteres trener-spørsmålet:

Ekspert: – Erling Moe sitter ikke utrygt nå, men ...

Eliteserien
Kaller det flaut og pinlig: – Håper gutta kjenner at det går på stoltheten
12 TIMER SIDEN
Eliteserien
Michelsen: – Så jævlig irriterende det vi driver på med
12 TIMER SIDEN