Ifølge Bergensavisen er finansieringen på plass, og det er flertall i styret for å godkjenne planene. For å rekke det til første seriekamp i april, kan det bli et ekstraordinært styremøte.
– Det jeg kan si på nåværende tidspunkt, er at vi i lengre tid har hatt et pågående arbeid der vi har sett på mulighetene og behov for å endre underlaget på Stadion. Dette er blant annet på grunn av at vi har hatt elendige treningsforhold på Nymark i lang tid. Begge gressbanene har blitt forsøkt oppgradert av Bergen kommune, men de har aldri vært dårligere, sier Branns daglige leder Vibeke Johannesen.
Eliteserien
Søderlund vender hjem: – Jeg får frysninger av å være tilbake
I GÅR PÅ 16:41
De tidligere Brann-spillerne Carl-Erik Torp og Thorstein Helstad er blant dem som reagerer på nyheten. Helstad kaller det skandale.
De seneste årene har flere toppklubber i Norge skiftet til kunstgress. 11 av 16 klubber hadde kunstgress i 2020-sesongen i Eliteserien. Brann, Stabæk, Sandefjord og Haugesund hadde naturgress, mens Rosenborgs stadion har 95 prosent naturgress og resten innsydd kunstgress.
RBK la ut denne meldingen på Twitter etter at Brann-nyheten ble kjent: «Det finnes ingen planer om å bytte til kunstgress på Lerkendal».
Lillestrøm svarte slik på Rosenborg-tweeten: «Kunstgress? Det går ikke. Vi spiller på naturgress så lenge lampa lyser».
(©NTB)
Eliteserien
Hinter om Japan-overgang: – Veldig stor interesse
31/07/2021 PÅ 21:24
Eliteserien
Lillestrøm avbryter låneavtalen med keeper – returnerer til Molde
31/07/2021 PÅ 19:59