Det har vært en dårlig skjult hemmelighet gjennom vinteren at Brann har forsøkt å hente hjem Sivert Heltne Nilsen fra utlandet. Det ville i så fall vært en sterk konkurrent til ankerrollen danske Daniel Pedersen besitter, etter at han ble signert fra Lillestrøm før 2020-sesongen.
Men dansken avviser at han føler på noen mistillit av den grunn.
Eliteserien
Se høydepunktene: Tre kanonkuler da Tromsø slo KBK
4 TIMER SIDEN
– Det skal være konkurranse i denne bransjen. Det må man bare tåle. Gjør man ikke det, har man ingenting i denne bransjen å gjøre, sier han til Eurosport.
Tvert i mot bør man steppe opp i tilfeller som dette, mener han.
– Man bør egentlig bare bli en bedre spiller av at noen eventuelt kommer inn og pusher deg. For meg er det åpenbart slik man blir bedre.
28-åringen bar kapteinsbindet i 2020-sesongen. I den, til nå, eneste treningskampen dette kalenderåret var det Robert Taylor som ledet Brann-laget. Det er heller ikke noe dansken legger veldig mye i.
– Jeg kommer til å fortsette med min samme rolle, uansett om jeg er kaptein eller ikke. Jeg har visst om jakten på Heltne Nilsen hele veien og at Taylor skulle være kaptein, så jeg føler ikke noe særlig på det.
– Det er viktig for meg å kunne konsentrere meg om meg selv og mine egne prestasjoner, understreker han.
Overfor Eurosport bekrefter dog Kåre Ingebrigtsen at Daniel Pedersen også skal være kaptein i 2021-sesongen. Det kan vel trolig sees på som en tillitserklæring i seg selv.
Så du denne?

Derfor har han null tro på Friday i Godset

Eliteserien
Se høydepunktene: Jerv slo Lillestrøm etter omdiskutert straffespark
4 TIMER SIDEN
Eliteserien
Se høydepunktene: Haugesund slo Aalesund etter enormt sjansesløseri
I GÅR PÅ 16:33