To uker etter at det ble kjent at Martí Cifuentes ikke får forlenget kontrakten med Sandefjord, meldte lokalavisen Romsdals Budstikke at Molde-assistent Trond Strande sto på listen over aktuelle kandidater til å bli spanjolens arvtager.
Både Strande og Sandefjord har holdt kortene tett til brystet, men nå kan Molde-assistenten avsløre at han blir værende hos tabelltoeren.
Eliteserien
Eliteserie-komet på eksklusiv talentliste: – Han har tatt store steg
I GÅR KLOKKEN 13:01
– Det stemmer at jeg har takket nei. Timingen med tanke på flere ting var ikke helt på plass denne gangen. Jeg har hatt noen fine samtaler med Sandefjord, noe som har vært interessant. Det er fine folk der nede, sier Strande til Rbnett.
Denne uken skrev han under på en ny toårskontrakt med Molde.
– Jeg har hatt en god dialog med MFK over en lengre periode. To nye år betyr at jeg har jobbet i klubben i 35 år. Det høres fryktelig lenge ut, sier Strande.
Strande er som en veteran å regne i Molde Fotballklubb. 50-åringen har vært i klubben i 32 år både som spiller, trener og akademi-instruktør. I 2015 ble Strande ansatt som assistentrener under Erling Moe. Det skal han nå fortsette å være de neste to årene.
Eliteserien
Ny hodesmell for RBK-spissen – måtte forlate treningsfeltet
I GÅR KLOKKEN 08:44
Eliteserien
Flere profiler usikre før nøkkelkamp: – Krysser fingrene
I GÅR KLOKKEN 07:59