Fotball
Eliteserien

Avslører hvor nær de var å selge Stabæk-spiller i vinter

Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen

Andreas Hanche Olsen

Foto: Scanpix

AvGunnhild Toldnes | Christine Skarstein Olsen
25/03/2020 på 20:57 | Oppdatert 25/03/2020 på 21:13

Stabæks sportssjef Inge André Olsen avslører at klubben var veldig nær å selge Andreas Hanche-Olsen i vinter.

  • Gjenopplev OL, kampene vi husker fra Eliteserien og store tennisøyeblikk: Se vårt sendeskjema

Flere av de unge Stabæk-spillerne har blitt ryktet bort, blant annet Ola Brynhildsen, som har kontrakt til sommeren og Emil Bohinen, som forlenget avtalen sin med Stabæk i februar. Da var sportssjef Inge André Olsen klar på at han ikke blir i klubben veldig lenge.

Eliteserien

Skadetrøbbel for Haugesund – både første og andrevalg blir ikke med til Drammen

FOR 3 TIMAR SIDAN

Men i Indre bane i karantene forteller Olsen at det kom et bud på Andreas Hanche-Olsen som gjorde at de var veldig nær å selge han i vinter.

– Det var så nærme at jeg satt meg ned med Andreas og sa; er dette noe du vil?, når det lå et konkret bud på bordet som vi synes var veldig interessant. Da var han i tvil om dette var det riktige for han. Jeg sa; men det er du som må si hva jeg skal gjøre, for jeg klarer å lage en deal nå, hvis du virkelig vil dette, forklarer Olsen, før han fortsetter:

– Og da ble vi enige om ut ifra de signalene han sendte til meg og litt hva vi visste om klubben og videre muligheter, at det ikke var riktig å gjøre det. Så det føler jeg vi avslo til slutt i fellesskap. Men det betyr jo at det er veldig nærme når spilleren er involvert og skal være med å ta avgjørelsen, sier han om spilleren som har kontrakt med Stabæk ut 2020.

Før koronakrisen oppstod og seriestarten ble satt på vent har Stabæk hentet inn Jesper Isaksen fra KBK, Mats Solheim fra Hammarby, fitim Azemi fra Vålerenga, William Rupert James Donkin fra Crystal Palace og Emil Jonassen.

Stabæk-trener Janne Jönsson sa til Eurosport i en tidligere Indre bane i karantene-episode at det gjenstod arbeid i overgangsvinduet.

– Vi dro til Marbella på treningsleir med en litt liten stall og måtte ringe inn noen G18- og G19-gutter fra akademiet som var litt lenger nord i Spania for å få 11 mot 11 på trening. Men gode økter har det vært. Men du har helt rett, Tor Ole, både i forsvarsleddet og kanskje framover trenger vi ytterliggere påfyll, svarte han på Skullerud sin påstand om at det ser skrint ut bakover.

Se hele Indre bane i karantene med Inge Andre Olsen her:

Indre bane i karantene: Inge André Olsens elleville historier fra 22 år i Stabæk

01:20:07

Eliteserien

Glimts fysiske apparat støtter Knutsen: – Sammy er mer et prosjekt

FOR 5 TIMAR SIDAN
Eliteserien

Brann-sjefen mener Hareide og Ingebrigtsen kunne passet inn i Brann – sjekk hva de svarer

FOR 7 TIMAR SIDAN
Relatert
FotballEliteserien
Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen