Se Eurosports terminliste-sending på discovery+ onsdag klokken 12. Sikre deg tilgang her!
Mandag møtte Molde-spillerne opp til lagets første fellesøkt i 2021. Stemningen var god blant de fremmøtte på Aker Stadion, som badet i strålende sol for anledningen.
En som ikke var å se, var fjorårets toppscorer Leke James.
Eliteserien
Se høydepunktene: Tre kanonkuler da Tromsø slo KBK
2 TIMER SIDEN
Nigerianeren står for tiden uten klubb etter at kontrakten hans gikk ut ved nyttår, og til tross for kontinuerlig dialog siden i fjor sommer har 28-åringen fortsatt ikke gitt Molde beskjed om han blir med videre.
– I utgangspunktet nå, før vi vet noe absolutt om Wingo, så er det Mattias Mostrøm og Leke James som er ute av troppen. Nå begynner vi å få skikkelig oversikt over hvordan det ser ut, og så vil vi se hvordan vi aggerer framover, sier Erling Moe til Eurosport etter årets første Molde-trening.
Tidligere har Molde-treneren sagt at det ikke er tvil om at klubben ønsker å ha toppscoreren med videre. De har likevel sett seg nødt til å tenke på hva de gjør, dersom det ikke blir tilfellet.
– Vi har en plan, og så får vi se. Det er ikke alltid alle andre er enige i våre planer, så vi har både en plan a, b og c, men det er som Egon sier, vi har en plan, forteller en humørfylt Moe.

– Ingen respons

Det er ikke uten grunn at Moe og co. planlegger å hente en erstatter dersom de ikke kommer til enighet med James.
Dersom det blir tilfelle sitter de nemlig igjen med kun en ren spiss i troppen, Ohi Omoijuanfo.
Han har ikke hørt noen ting fra spiss-kollegaen.
– Det er uklart, vi vet ikke hva som skjer. Vi har ikke hørt noen ting, han holder kortene tett inntil brystet. Det er ingen respons. Guttene har prøvd å spørre litt, men han sier ingenting. Kanskje han overrasker ved og plutselig dukke opp. Vi vil jo ha han her, sier Ohi.
Ohi selv foretrekker å spille midtspiss, og ikke ute på kanten som han ofte gjør når både han og James er på banen. Likevel ønsker han at toppscoreren blir værende i klubben.
– Hvis han blir, så løser vi det på en god måte. Da vi vant gull, så var det slik lagoppstillingen var, han som spiss og jeg som kant. Jeg scoret fortsatt 15 mål og han scoret vel 17. Vi kan spille bra sammen og han gjør meg bedre, men akkurat nå er han ikke her så da regner jeg med at spissplassen er min, så får vi se hva som skjer.

Sprudlet på årets første økt

Erik Ulland Andersen, som har avklart sin MFK-fremtid, sprudlet på mandagens økt. Haugalendingen bekreftet i forrige uke at han blir i Molde, etter å ha snakket med klubben gjennom vinteren.
Ulland Andersen var nær en overgang til Brann i fjor, og mange forventet at 2020 ble hans siste år i rosenes by. Nå sikter derimot 28-åringen seg inn på å spille seg til en plass i Erling Moes ellever.
Det vil i så fall være i stor kontrast til fjorårssesongen. Da spilte 28-åringen kun syv kamper fra start for Molde. I tillegg ble det 10 innhopp fra benken.
Eliteserien
Se høydepunktene: Jerv slo Lillestrøm etter omdiskutert straffespark
2 TIMER SIDEN
Eliteserien
Se høydepunktene: Haugesund slo Aalesund etter enormt sjansesløseri
I GÅR PÅ 16:33