Kristiansund-Vålerenga 0-0:
Etter en kamp med mye sjansesløseri og null mål, ble det det skikkelig temperatur etter kampen mellom Kristiansund og Vålerenga. Flere av spillerne var tydelig frustrerte, og diskuterte med motspillerne og dommeren etter kampslutt.
Eliteserien
Roser ungutten før ilddåpen i «Norges største kamp»: – Det er imponerende
04/09/2022 KLOKKEN 10:19
Det gikk en kule varmt mellom spillerne, blant annet til Flamur Kastrati, uten at han vil bekrefte hva som ble sagt.
– Det som skjer på banen blir på banen tenker jeg. Men det skjer i kampens hete, og viser bare ta begge lag ønsker å vinne. Det er bra for Eliteserien, for det skal være litt tenning, sa Kastrati til Eurosport.no.
– Selvfølgelig er det ikke alt som blir sagt der som er greit og som jeg ikke tar like lett. Men de var ikke like tøffe i trynet da jeg meldte tilbake, sa Kastrati.
Se høydepunktene. Saken fortsetter under videoen:

Se høydepunktene: Enormt sjansesløseri når KBK og VIF delte poengene

– Ble litt kok på banen

Kristiansund-trener Christian Michelsen avdramatiserer det hele.
– Dette er fotball. Det er engasjement. Det er vinnervilje. Det er herlig engasjement og det skal vi fortsette med, sa Michelsen.
Askar reagerer på hvordan motstanderen drøyde tid mot slutten av kampen og reagerte på at dommeren ikke tok tak i det.
– Det var en irriterende kamp. 0-0, det er skuffende. Vi skal vinne denne kampen og det ble litt kok på banen også. De drøyer hele tiden. Det er drit irriterende. Man blir irritert på både dommer og motspillere. De blir sikkert irritert på at vi maser på dommeren. Vi har lyst til å spille fotball da. De bare drøyer. Jeg skjønner at de er fornøyde med det ene poenget, men jeg synes at dommeren må ta litt mer tak i det. Han ga et gult kort til han VIF-kanten, men det var ikke han som drøyde mest der, sa Askar.

Misfornøyd Fagermo

Vålerenga-trener Dag-Eilev Fagermo var tydelig irritert på eget lag etter kampen, og var heller ikke imponert over kveldens motstander.
– Det er skuffende at vi er så inneffektive. Denne kampen her må vi punktere i første omgang og deler av den andre. Så blir det hektisk når de feier ballen fra Coly avgårde mot bakrommet vårt og vi ikke greier å få bort ballen mot slutten. Vi så litt sliten ut da. Der burde vi ha spilt mer ut, men det greide vi ikke, sa Fagermo.
– Likevel, at vi ikke setter de sjansene og punkterer denne kampen tidligere, altså vi er høyt på tabellen, men vi scorer for lite mål. Det ser man idag.
Fagermo mener Vålerenga var det beste laget og beskylder Kristiansund for kun å måke ballen opp.
– Det er inneffektiviteten vi må jobbe med og det er der vi har mest å hente. Vi har scoret elleve mål på ni kamper. For å være et topplag er ikke det godt nok. Til tider spiller vi god fotball også, imotsetning til det laget vi møter i dag, som feier ballen avgårde. Vi bør straffe de med den type fotball, men det greier vi ikke fordi vi er for inneffektive.

Dønnum om budet: – Morsomt at folk viser interesse

Eliteserien
Eriksen startet nedbetalingen: – Leker med motstanderne som om de er unger
07/08/2022 KLOKKEN 17:55
Eliteserien
VIF-sjefen varsler flere storsigneringer: – Vi søker på øverste hylle
06/08/2022 KLOKKEN 12:14