Populære sporter
All sport
Vis alt

Aalesund signerte midtstopper

Sebastian Langvik-Hansen

Oppdatert 01/01/2020 klokken 12:51 GMT+1

Den første gode nyheten for Aalesund dette året ble klart 1. januar.

Daan Klinkenberg

Foto: Eurosport

Foto: Aafk.no
For to dager siden startet ryktene om at Aalesund snuste på en nederlandsk midtstopper, og i dag ble signeringen bekreftet fra klubben.
Daan Klinkenberg, som har gått gradene i akademiene til AZ Alkmaar og FC Volendam har satt navnet sitt på en avtale med klubben ut 2022-sesongen.
Forrige sesong spilte han i finske Inter Turku, som endte på andreplass i den hjemlige ligaen.
– Jeg kommer fra finsk fotball, og tar nå et stort steg opp. Jeg har skrevet under en treårskontrakt med AaFK, og ser frem til å bli en del av en profesjonell klubb som har potensial til å etablere seg som en toppklubb i Norge, sier han til klubbens nettside.
Klinkenberg har også europeisk erfaring med sin tidligere klubb. Han var med å spille kvalifiseringskamper med Inter Turku til Europa League, men røyk ut mot Brøndby.
– Daan er en godt skolert spiller gjennom det nederlandske systemet. Han har spilt mye på relativt høyt nivå de siste tre årene og har rollespesifikke ferdigheter som passer måten vi spiller fotball på. Han har en fin alder, og er veldig motivert for å spille og utvikle seg videre i AaFK, sier sportslig leder i Aalesund, Bjørn Erik Melland.
Sett denne?
picture

Indre bane:Uttynnet tropp, Gauseth-tilbakemelding og potensiell medaljekandidat

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame