• Følg Eliteserien på Dplay. Sikre deg tilgang her!
Lars Arne Nilsen skapte stor spenning i Eurosports studio under Deadline Day-sendingen sent mandags kveld, da han fortalte at Aalesund forsøkte å signere en ny spiller helt på tampen av overgangsvinduet.
Da klokken var 00:00, visste fortsatt ikke Aalesund-treneren om avtalen var i boks, og han ville derfor ikke si hvilken spiller det gjaldt.
Eliteserien
Dette er de nominerte til Årets spiller i Eliteserien
15 TIMER SIDEN
Tirsdag bekrefter sportslig leder i klubben, Bjørn Erik Melland, at det var snakk om Lillestrøms Torbjørn Kallevåg.
– Vi har hatt dialog rundt Kallevåg, men det gikk ikke gjennom til slutt, det ble for knapt med tid. Det kom opp så sent at det ble vanskelig å få gjennom, forklarer Melland.
Aalesunds sportslige leder forteller videre at forhandlingene rundt overgangen til Kallevåg pågikk helt fram til midnatt, og at han var klar over at lagets trener orienterte gjengen i Eurosports studio.
– Det var planlagt at Lars Arne skulle skape litt underholdning, sier en lattermild Melland.
Torbjørn Kallevåg gikk fra FK Haugesund til Lillestrøm i slutten av mai, og sa den gangen at han så for seg å bli en god stund på Åråsen.
Nå ser det likevel ut til at han var interessert i å flytte fra Nedre Romerike til Sunnmøre.
– Utfordringen her var å komme til enighet klubb til klubb. Lillestrøm ville i utgangspunktet beholde Kallevåg. Det forstår jeg og det respekterer vi. Så da var det for sent å få gjort noe med det helt på slutten, sier Melland.
Torbjørn Kallevåg har ikke svart på Eurosports henvendelser tirsdag.
Ettersom signeringen av Kallevåg ikke gikk i boks, er fasiten fire spillere inn og fire spillere ut for Aalesund.
Tangotrøyene har signert Sigurd Vidhammer Tafjord fra Spjelkavik og Kasper Jørgensen fra danske Lyngby, i tillegg til at de låner Ben Karamoko fra Haugesund og har hentet Markus Seehusen Karlsbakk fra Hødd tilbake etter lån.
Samtidig er Holmbert Fridjonsson solgt til Serie B-klubben Brescia og Daniel Leo Gretarsson solgt til Blackpool, mens Jordon Mutch kontrakt er terminert og Håvard Mork Breivik lånes ut til Hødd.
Totalt sett er den sportslige lederen fornøyd med resultatet, selv om LSK-spilleren glapp i siste liten.
– Vi fikk solgt Daniel og Holmbert, som har kort tid igjen av kontrakten sin og på mange måter ikke har hode sitt her lengre. I tillegg har vi leid ut en ung lokal spiller, og så har vi fått inn tre spillere i ulike kategorier, en lokal, en etablert og en spennende ung spiller fra Danmark, og det er vi for så vidt fornøyd med, sier Melland.
Eliteserien
Kandidat til årets mål: Emil Konradsen Ceïde
16 TIMER SIDEN
Eliteserien
Kandidat til årets mål: Niklas Vesterlund
16 TIMER SIDEN