• Storkamp allerede i 1. runde: Følg Bodø/Glimt-Rosenborg søndag klokken 20.00 på discovery+ og MAX
Nedtellingen starter torsdag kl. 14.00 og følger de siste timene av overgangsvinduet, hvor klubbene har siste mulighet til å finpusse på stallen sin før det hele starter 2. april.
– Endelig er det seriestart i Eliteserien! Vi teller ned med 50 timer med kontinuerlig innhold fra og om Eliteserien, i alle våre kanaler fra i morgen torsdag kl.14.00. Sendingen kan sees på Eurosport Norge, discovery+, eurosport.no og hos våre samarbeidspartnere i VG og i fotballen, sier sportsdirektør i Discovery, Morten Johannessen.
Eliteserien
Forlater RBK etter syv år – klar for Glimt: – Jeg føler meg ønsket
6 TIMER SIDEN
  • Er du sultforet på norsk fotball? Se det over 13. minutt lange intervjuet med Kjetil Rekdal før sesongstart i toppen av saken!
Gjennom den 50 timer lange sendingen har Discovery lagt opp til en innholdsrik meny, spekket med flere spennende gjester – både i studio og via Skype.
– Det blir gjester, analyser, tabelltips, Fantasy, konkurranser og selvfølgelig følger vi de siste timene av overgangsvinduet. Med andre ord, alt du trenger å vite før verdens nydeligste fotballiga sparkes i gang på Hamar lørdag kl.16.00, når HamKam tar imot Lillestrøm, sier programleder i Discovery, Jonas Bergh-Johnsen.
Startskuddet for Nedtelling til seriestart skjer torsdag, med en såkalt deadline day-sending. Overgangsvinduet i Norge stenger midnatt, natt til fredag, og fra studio i Oslo vil alle overganger i både Eliteserien og OBOS-ligaen gjennomgås.
– Vi har fått med oss VG på laget, og har journalister rundt om i hele landet for å dekke det siste av overganger før sesongen starter. I tillegg vil vi snakke med de aller fleste sportssjefene i de forskjellige klubbene. Det går overgangsrykter om flere profiler allerede og alt av nyheter får du hos oss, sier programleder for Discovery, Jonas Bergh-Johnsen.
Etter stengt overgangsvindu og gjennom natten vil det vises et utvalg av beste kampene i Eliteserien fra de fem siste årene, før redaksjonen er i gang igjen fredag morgen med de siste analysene før seriestart.
– Både fredag og lørdag vil vi gå gjennom de siste analysene av lagene fra både Eliteserien og OBOS-ligaen. Det vil være tabelltips og en rekke gjester på plass i studio i Nydalen i Oslo. Og kanskje dukker det opp en nysignering hos oss også, nå som Joacim har blitt sirkusdirektør i Vålerenga, sier programleder i Discovery, Susanne Jørstad Wergeland.
Sendeplan for Nedtelling til seriestart:
Torsdag 31.03: 14.00 - 01.00 Deadline day
Fredag 01.04: 10.00 - 22.00 Studiosending
Lørdag 02.04: 10.00 - 15.00 Studiosending
Lørdag 02.04: 15.00 Før kampen, HamKam - Lillestrøm
Lørdag 02.04: 16.00 Avspark, HamKam - Lillestrøm

Slik blir sesongen - MAX er den nye kanalen

Eliteserierunden vil starte på lørdager med to kamper, som i de tidligere sesongene. Disse sendes hovedsakelig på Eurosport Norge og discovery+ kl. 16.00 og 18.00.
Nytt av året er at søndagen er MAX-dagen, sammen med discovery+, når det gjelder norsk fotball. Fra klokken 15.00 vil du se en utvalgt kamp fra OBOS-ligaen før du får oppladningen til hovedrunden i Eliteserien med FotballDirekte. Til avspark 18.00 er det fortsatt MAX og discovery+ som er kanalen hvis du ønsker å se FotballDirekte, hvor Discoverys eksperter følger alle kampene. En utvalgt kamp i kl. 18.00-runden sendes på Eurosport Norge, mens alle kamper er tilgjengelige på discovery+. Det hele avsluttes med at hovedkampen sparkes i gang kl. 20.00 på MAX og discovery+, før du får oppsummert alt det viktigste i Fotballrunden på samme plattform.
OBOS-ligaen spilles på mandager og her er det også MAX som er kanalen, sammen med discovery+. FotballDirekte starter kl. 17.00 før runden sparkes i gang kl. 18.00. Også her vil en utvalgt kamp sendes på Eurosport Norge, mens alle kamper vil bli sendt på discovery+. Det hele avsluttes med Fotballrunden OBOS-ligaen hvor hele runden oppsummeres fra klokken kl. 20.00.
Se komplett sendeskjema for nå ditt lag spiller her.
Eliteserien
Discovery erfarer: RBK-keeper presenteres for Bodø/Glimt mandag
9 TIMER SIDEN
Eliteserien
Se høydepunktene: Uavgjort mellom Sandefjord og Tromsø etter sen scoring
I GÅR PÅ 19:32