Populære sporter
All sport
Vis alt

19-åring kan bli Ingebrigtsens første Brann-signering

Malin Hamilton

Publisert 10/09/2020 klokken 15:31 GMT+2

Vegar Skeie kan bli Christian Eggen Rismarks erstatter på stopperplassen for Brann.

Kåre Ingebrigtsen

Foto: Scanpix

Det melder både Bergens Tidende og Bergensavisen torsdag.
Kåre Ingebrigtsen har Os-spiller Vegard Skeie på ønskelisten som ny midtstopper for Brann i dette overgangsvinduet. Det kan bli trenerens første signering for klubben.
– Ja, vi ønsker å få ham her nå, slik at han kan forberede seg til 2021-sesongen i noen måneder. Det er bedre enn at han fortsatt er i Os, sier Ingebrigtsen til BA.
Skeie har blitt godt kjent med klubben etter å ha trent med Brann i de siste to månedene og har også tidligere spilt sammen med Brann-stopper Ole Martin Kolskogen i Os.
– Vegard har vært med oss en stund, og vi er i samtaler med han. Vi håper at det kan ordne seg, sier Ingebrigtsen til BT og bekrefter at Brann ønsker å gi 19-åringen tilbud om kontrakt.
Onsdag ble det klart at Christian Eggen Rismark returnerer til gamleklubben Ranheim, noe som har gjort Skeie meget aktuell som en erstatter på stopperplassen.
– Jeg er først og fremst veldig stolt av å ha spilt for Brann. Det er en stor klubb med mye engasjement. Det har derimot vært litt ut og inn for min del, og det siste året har det vært mest ut. Det er vel først og fremst derfor jeg velger å forlate Bergen, sa Rismark til Eurosport.no.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame